Λευτέρης Ελευθερίου: Επιστρέφει στην τηλεόραση
Νέα

Λευτέρης Ελευθερίου: Επιστρέφει στην τηλεόραση

Λευτέρης Ελευθερίου: Επιστρέφει στην τηλεόραση

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είναι από τους ηθοποιούς που αγαπάει πολύ η ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, έχουμε αρκετό καιρό να τον δούμε σε κάποια σειρά. Αυτό θα αλλάξει το βράδυ της Τρίτης, 29 Ιανουαρίου, μιας και θα συμμετάσχει σε ρόλο έκπληξη στην ελληνική σειρά «Το Σόι Σου».

Ο Λευτέρης Ελευθερίου θα υποδυθεί τον 35χρονο βαφτιστικό της Αλεξάνδρας (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), τον Μάνθο. Η Αλεξάνδρα τον βάφτισε για να βγάλει μια υποχρέωση από τις αποκηρυγμένες της διακοπές στα Μάταλα. Ποιος θα περίμενε ότι μια μέρα θα της χτυπούσε την πόρτα για να τον παντρέψει;

Ο Λευτέρης Ελευθερίου στο Σόι

Ο Μάνθος (Λευτέρης Ελευθερίου) είναι ένας παραδοσιακός κτηνοτρόφος Κρητικός, με τα μαύρα ρούχα, το κεφαλομάντηλο και τις κατσίκες του και η Αλεξάνδρα είναι έξω φρενών, όταν ακούει ότι θα έρθει σπίτι της. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται να είναι, μέχρι που ο Μάνθος της χτυπά την πόρτα. Γιατί μετά όλα αλλάζουν και νονά με βαφτιστήρι καταλήγουν να πίνουν μαζί ρακές για να «βρέξουν» την κουμπαριά. Μα τι πονηρό ετοιμάζει πάλι η Αλεξάνδρα; Ή μήπως τελικά αυτή τη φορά τα κίνητρά της είναι αγνά; Η ώρα της αλήθειας δε θα αργήσει να έρθει.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου στο Σόι

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου: