Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Μου έμεινε απωθημένο από τη συμμετοχή μου στο Survivor»
Νέα

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Μου έμεινε απωθημένο από τη συμμετοχή μου στο Survivor»

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Μου έμεινε απωθημένο από τη συμμετοχή μου στο Survivor»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν, απόψε, καλεσμένη στο The 2Night Show και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός γάμου στο άμεσο μέλλον. Φυσικά, σχολίασε και τη συμμετοχή της στο Survivor.

Έπαιξε χάντμπολ με τις «Μύγες»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πριν μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πέρασε και από τις «Μύγες» αποκαλύπτοντας πως προτιμούσε να τη φτύσει καμήλα από το να έχει ερωτική στιγμή με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Αφού έδειξε ασκήσεις γυμναστικής για ένα καλλίγραμμο κορμί σαν και το δικό της, δοκίμασε «περίεργα» φαγητά όπως τα αμελέτητα, και έπαιξε χάντμπολ.

«Πέρσι δεν θα με έκανα παρέα γιατί ήμουν απότομη»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε την Ειρήνη Παπαδοπούλου με κόκκινα τριαντάφυλλα και τη ρώτησε αν ισχύει το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο το καμαρίνι της ήταν γεμάτο με αυτά τα λουλούδια. Η ίδια το επιβεβαίωσε, αλλά είπε πως -επειδή είχε πρεμιέρα- είχε λάβει πολλές ανθοδέσμες από συνεργάτες και φίλους.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια δήλωσε «απογοητευμένη» και πρόσθεσε: «Πέρσι, δεν θα με έκανα παρέα γιατί ήμουν απότομη, είχα πολύ θυμό και οργή, αλλά τα απέβαλα».

«Δεν θα έμενα σε καμία σχέση αν δεν έβλεπα μέλλον»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τόνισε ότι ποτέ δεν επαναπαύτηκε στην εξωτερική εμφάνισή της και τόνισε: «Ένα καλό που έκανε το Survivor είναι ότι ο κόσμος είδε πολλές πλευρές μου και κατάλαβε ότι δεν είμαι μόνο αυτό». Επίσης, τόνισε ότι της αρέσουν οι άνθρωποι με χιούμορ και οι «τρελοί» με την καλή έννοια.

Ως προς τις προσωπικές σχέσεις της, η τραγουδίστρια τόνισε: «Δεν θα έμενα σε καμία σχέση αν δεν έβλεπα μέλλον γιατί με σέβομαι». Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέφερε ότι επιζητά έναν άνθρωπο με ωραία ψυχή, να την αγαπά, να την αποδέχεται και να έχει λόγο.

«Μου έκαναν πρόταση γάμου στα 16 μου»

«Η πιο γρήγορη πρόταση γάμου που μου έγινε ήταν στα 16 μου, ήρθε με ζήτησε από τη μητέρα μου» δήλωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και αποκάλυψε για την οικογένειά της ότι είχε βιώσει χωρισμό, όταν ήταν πολύ μικρή, αλλά ο πατέρας της ξαναγύρισε λόγω των παιδιών.

Η τραγουδίστρια υποστήριξε ότι θα είχε σχέση με έναν άνδρα που δεν θα ήταν γυμνασμένος, αλλά επισήμανε ότι δεν πρέπει κανείς να μην ασχολείται με τον εαυτό του. Χαρακτηριστικά, εκείνη ανέφερε: «Θα προσπαθούσα να επαναφέρω τον σύντροφό μου αν είχε αφεθεί, αν και όσες φορές το έχω κάνει, ο άλλος το έπαιρνε σαν λανθασμένο μήνυμα».

«Δεν μετανιώνω για τη συμμετοχή μου στο Survivor»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δήλωσε σχετικά με το Survivor: «Δεν έχω μετανιώσει που πήγα, γενικά δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει». Η ίδια ξεκαθάρισε ότι θα σκεφτόταν ξανά αν θα λάμβανε μέρος, σημειώνοντας: «Έμεινε ένα μικρό απωθημένο, δηλαδή του να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω από θέμα αντοχής». Τέλος, επισήμανε: «Πάντα θα υπάρχουν κλίκες (σ.σ. στο Survivor), το πήρα το μάθημά μου».