Ευθύμης Ζησάκης: «Για να εκτιμήσω το ένα, το δύο και το τρία, έφτασα στο μηδέν»
Νέα

Ευθύμης Ζησάκης: «Για να εκτιμήσω το ένα, το δύο και το τρία, έφτασα στο μηδέν»

Ευθύμης Ζησάκης: «Για να εκτιμήσω το ένα, το δύο και το τρία, έφτασα στο μηδέν»

Ο Ευθύμης Ζησάκης ήταν καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για το ατύχημα που είχε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, τους γονείς του, αλλά και τους προσωπικούς δαίμονές του.

«Έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο»

Ο Ευθύμης Ζησάκης αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του επειδή δεν φορούσε κράνος και νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα. Επίσης, μίλησε και για το περιστατικό που βίωσε στο νοσοκομείο με ένα κοριτσάκι, με σύνδρομο down, το οποίο του χάιδεψε τα πόδια και του προσέφερε μια εικόνα.

«Ξαναγάπησα τον πατέρα μου και τη μητέρα μου»

Το ατύχημα, όπως παραδέχθηκε ο Ευθύμης Ζησάκης, τον έκανε να αγαπήσει ξανά τους γονείς του. Ο ηθοποιός είπε: «Είχα πολύ καιρό να κοιμηθώ ξανά με τον πατέρα μου, εγώ στο κρεβάτι και εκείνος στην καρέκλα».

«Δεν είμαι ασυνεπής»

Ο Ευθύμης Ζησάκης είπε για τους δαίμονές του: «Κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και σου φέρνει την προσωπικότητα που έχεις χτίσει μέχρι σήμερα, όταν φτάσεις στο σημείο της επιλογής». Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι βίωσε την απόρριψη. Βέβαια, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ασυνεπής, αλλά εκείνος ευθύνεται για την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε: «Για να εκτιμήσω το ένα, το δύο και το τρία, έφτασα στο μηδέν. Δεν εκτιμούσα το ένα, το δύο και το τρία και τώρα ξεκινώ από ‘κει». Ο ίδιος, βέβαια, επισήμανε ότι απαιτείτο δουλειά με τον εαυτό του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, το YFSF και ο Μανώλης Κονταρός

Ο Ευθύμης Ζησάκης σχολίασε και τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar χαρακτηρίζοντάς τη «σεμινάριο». Βέβαια, διασαφήνισε ότι με τον Δημήτρη Σταρόβα δεν τσακώθηκαν ποτέ γιατί μίλησαν αμέσως. Ο ηθοποιός είπε πως ο Μανώλης Κονταρός τού έκανε έκπληξη, αφού την επόμενη ημέρα της μίμησης, του τηλεφώνησε και του είπε: «Σε ευχαριστώ που με τίμησες, λεβέντη μου».

Το νέο του εγχείρημα

Ο Ευθύμης Ζησάκης αποκάλυψε ότι ασχολείται με τη συγγραφή. Κεντρικός ήρωας του έργου είναι ένα παιδί με κινητικά προβλήματα, το οποίο αν και ζει σε ορφανοτροφείο, το «σκάει» και πάει να βρει τους δικούς του ανθρώπους, με τη συνδρομή ενός οδηγού λεωφορείου.