Δούκισσα Νομικού: «Θα ήθελα αυτό που ζω με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να κρατήσει για πάντα»
Νέα

Δούκισσα Νομικού: «Θα ήθελα αυτό που ζω με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να κρατήσει για πάντα»

Δούκισσα Νομικού: «Θα ήθελα αυτό που ζω με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να κρατήσει για πάντα»

Η Δούκισσα Νομικού, παρά το ότι διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τους γονείς της, τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

«Είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου»

Η Δούκισσα Νομικού δήλωσε «ερωτευμένη» με τον γιο της και, πλέον, περιμένει την κόρη της. Η απόφαση για τα παιδιά ήταν συνειδητή, όπως και το να απέχει από το τηλεοπτικό προσκήνιο προκειμένου να αφοσιωθεί στον μικρό Σάββα. Η παρουσιάστρια είπε: «Πραγματικά δεν με νοιάζει να είμαι ξύπνια όλο το βράδυ, αρκεί να είμαι στην κούνια του και να τον βλέπω». Η ζωή της, από τότε που παντρεύτηκε, έχει αλλάξει.

«Η τηλεόραση μού λείπει»

Η ίδια αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι «δυνατό» επαγγελματικά από τον Σεπτέμβριο που θα αφορά τις γυναίκες. Η Δούκισσα Νομικού παραδέχθηκε ότι η τηλεόραση τής λείπει πια. Ως προς τη συμμετοχή της στα καλλιστεία και στην ανάδειξή της ως Σταρ Ελλάς, η παρουσιάστρια είπε: «Άρχισα το μόντελινγκ για λίγο με σκοπό να ακολουθήσω τις σπουδές μου». Πάντως, ανέφερε ότι όταν έλαβε μέρος στο γενικό casting, «δεν ένιωθε όμορφη».

«Έχω σκληρύνει τα τελευταία χρόνια»

Η Δούκισσα Νομικού ξεκαθάρισε ότι δεν της άρεσε που πριν από τον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς είχε διαρρεύσει το ότι ήταν κόρη του Νίκου Νομικού. Όπως ανέφερε «δεν ήθελα να ταυτιστούμε απόλυτα, ό,τι κάνω -αν κάνω- να είναι με τα δικά μου πόδια, με τα δικά μου χέρια, με τη δική μου αξία».

Ερωτηθείσα για την τηλεοπτική της πορεία, στάθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο σόου, Just The 2 Of Us, κι όπως τόνισε, εντυπωσιάστηκε από τη γενναιοδωρία του.

Στη συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού μίλησε και για τον Θέμο Αναστασιάδη, λέγοντας: «Πάντα θα τον αγαπώ, πάντα θα τον λατρεύω». Τη στήριξε ανιδιοτελώς όπως δήλωσε. Τον χαρακτήρισε, δε, «τηλεοπτικό πατέρα» της.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ο Δημήτρης ήταν ο άνδρας της ζωής μου»

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, λέγοντας: «Θα ήθελα αυτό που ζούμε να κρατήσει για πάντα». Έπειτα, αφηγήθηκε το πώς συναντήθηκαν στη Μύκονο, χαρακτηρίζοντάς τον «πονηρούλη», με αφορμή ένα άρωμα. Η ίδια δήλωσε πως εντυπωσιάστηκε από την ευγένειά του και το χιούμορ του. Επίσης, παραδέχθηκε πως τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους «ήθελε να σιγουρευτεί» και συμπλήρωσε: «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ο Δημήτρης ήταν ο άνδρας της ζωής μου». Στη συνέχεια, διηγήθηκε το πώς της έγινε η πρόταση γάμου.

«Μου αρέσει που ο Δημήτρης με θέλει όπως είμαι»

Για τον γάμο της, η Δούκισσα Νομικού είπε ότι η τελετή ήταν σαν ένα πάρτι. Η παρουσιάστρια, βέβαια, τόνισε: «Μου αρέσει που με θέλει όπως είμαι, θέλει τον αληθινό εαυτό μου». Ο ερχομός του Σάββα τους «έδεσε» περισσότερο και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης «ξεκλείδωσε» την άλλοτε Σταρ Ελλάς, όπως η ίδια σημείωσε.

«Δεν μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι»

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε και για τη φιλανθρωπική της δράση, λέγοντας: «Το παιδί μου με έκανε καλύτερο άνθρωπο».

Φυσικά, η ξανθιά παρουσιάστρια ανέφερε, ως προς τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, ότι ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο υπό καλές συνθήκες και επειδή -όπως τόνισε- δεν της αρέσει να κάθεται και να πληρώνεται. Δεν απέρριψε την ιδέα μιας «πιο ανθρώπινης» εκπομπής, χωρίς να αποκλείει και μια «χαρούμενη».

Τέλος, σχετικά με το όνομα της κόρης της που θα γεννηθεί σε περίπου τρεις μήνες, σχολίασε ότι εκείνη και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι «παραδοσιακοί».