Διονύσης Αλέρτας: «Είναι απάνθρωπο να κάψεις κάποιον με λάδι»
Νέα

Διονύσης Αλέρτας: «Είναι απάνθρωπο να κάψεις κάποιον με λάδι»

Διονύσης Αλέρτας: «Είναι απάνθρωπο να κάψεις κάποιον με λάδι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» παραχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας, ο οποίος μετά το σχόλιο του στο Facebook αναφέρθηκε ξανά στο θέμα που προέκυψε με τον γνωστό σεφ, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τα ριάλιτι μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Ο pastry chef ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει τα όσα άκουσε σχετικά με τα «βασανιστήρια» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έγραψα ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα στις κουζίνες, το να καις έναν άνθρωπο με λάδι είναι απάνθρωπο, αν έχει συμβεί. Στις κουζίνες μπορεί να καείς ή να τσακωθείς με έναν μάγειρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει ο ιδιοκτήτης ή ο προϊστάμενος. Αυτό με το λάδι δεν νομίζω ότι προέρχεται από την εργοδοσία. Δεν μπορεί να γίνει, δεν το πιστεύω ότι έγινε κάτι τέτοιο».

Ο Διονύσης Αλέρτας είναι πολύ ερωτευμένος, αλλά ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του. Βέβαια, θα ήθελε στο μέλλον ένα παιδί, αλλά με τις κατάλληλες συνθήκες.

Bake off και MasterChef

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης σχολίασε τα ριάλιτι μαγειρικής και το γεγονός ότι έχει περάσει από τηλεοπτικές κουζίνες.

«Δεν τρελαίνομαι για την τηλεόραση, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να φτιάχνω ένα γλυκό σε κάποια εκπομπή αν μου ζητηθεί. Μου είχαν κάνει μια πρόταση από το Bake Off αλλά δεν προχώρησε, στο MasterChef δεν με κάλεσαν. Πάντως δεν θα μπορούσα να πάω γιατί δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι που αφορούν στη δουλειά μου».