Δημήτρης Παπανώτας: Πώς αποχαιρέτησε το Happy Day και τον Alpha;
Νέα

Δημήτρης Παπανώτας: Πώς αποχαιρέτησε το Happy Day και τον Alpha;

Δημήτρης Παπανώτας: Πώς αποχαιρέτησε το Happy Day και τον Alpha;

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχώρησε από τον Alpha και την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στην τελευταία της σεζόν θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες για τη συνεργασία αυτά τα πέντε χρόνια.

«Οι προσωπικές σχέσεις μένουν και ελπίζω οι δικές μας να μείνουν, γιατί σας αγαπώ όλους, έχουμε γίνει μια παρέα όχι μόνο τηλεοπτική, αλλά και προσωπική . Θέλω να ευχαριστήσω για αυτά τα 5 happy years τον Alpha, τον κ. Κοντομηνά για την εμπιστοσύνη του, όλους όσους πέρασαν από τη διεύθυνση του σταθμού και φυσικά εσένα Σταματίνα μου που μου έδωσες την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου 5,5 χρόνια», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας και συνέχισε:

«Νιώθω ακόμα ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha και όταν θα φύγω ακόμα θα το νιώθω και ελπίζω και ο Alpha να τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα. Δυστυχώς από τον Σεπτέμβρη δεν θα είμαστε μαζί, θα είναι από τις λαμπρές σελίδες στην τηλεοπτική μου ιστορία».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια η οποία ξεκαθάρισε ότι η αποχώρηση του συνεργάτη της δεν έχει να κάνει με την προσωπική σχέση που έχει με τη ίδια ή με κάποιον άλλον συντελεστή της εκπομπής.

«Κάποιες φορές κάποια επιχειρήματα, κάποιες συνθήκες διαμορφώνουν το σκηνικό ώστε να πάρουμε κάποιες αποφάσισες», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.