Δημήτρης Παπανώτας: «Είπαμε για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου και γίναμε ξαφνικά τέρατα»
Νέα

Δημήτρης Παπανώτας: «Είπαμε για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου και γίναμε ξαφνικά τέρατα»

Δημήτρης Παπανώτας: «Είπαμε για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου και γίναμε ξαφνικά τέρατα»

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν, απόψε, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τις κόντρες του στην τηλεόραση.

Το σχόλιό του που είχε ενοχλήσει την Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για το σχόλιο που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, και ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε επ’ αυτού.

Η δικαστική διαμάχη με καναλάρχη

Ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στην εκπομπή που έκανε, στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με τίτλο «Μύθοι και πραγματικότητα» στο New Channel, με τον καναλάρχη του οποίου πήγε στα δικαστήρια. Ύστερα, όπως είπε, οι εκπομπές life style ακολούθησαν τη λογική της δικής του.

Το φάουλ της Ελένης Μενεγάκη και η Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι -κάποτε- η Ελένη Μενεγάκη είχε σχολιάσει κάτι για εκείνον με μειωτικό τρόπο. Στη συνέχεια, ο ίδιος διέψευσε ότι έλαβε εξώδικο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Έπειτα, απάντησε: «Περσινά ξινά σταφύλια». Ύστερα, δήλωσε: «Οι άλλοι σχολίαζαν, προσπάθησα να το καλύψω και είπα: ‘Εντάξει, είναι μάνα, έχει δυο παιδιά, φαντάζομαι ότι μαγειρεύει για την οικογένεια, φυσικό είναι να έχεις πάρει λίγο’».

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε έπειτα: «Η Σίσσυ μας έστελνε δώρα την Πρωτοχρονιά και επειδή είπαμε ότι πήρε δύο κιλά, ξαφνικά, γίναμε τέρατα; ‘Άνδρες’, ‘δημοσιογράφοι’, ‘άνθρωποι’; Ότι είμαι ένας παλιάνθρωπος; Αυτό γράφτηκε από τον πρώην σύζυγό της. Το θέμα θεωρείται λήξαν, βρέθηκε η χρυσή τομή και νομίζω ότι τα παιδιά κατάλαβαν ότι υπερέβαλαν».

Η Τζένη Μπαλατσινού και η Ραμόνα Βλαντή

Ο ίδιος, στη συνέχεια της συνέντευξης, μίλησε και για την κόντρα που είχε με την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δεν υπάρχει πια. Για τον ρόλο του στην τηλεόραση, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Ξέρω ότι το να είσαι δεύτερο βιολί σε μια εκπομπή, έχει πολύ λιγότερο τρέξιμο από το να είσαι ο πρωταγωνιστής. Δεν αντέχω να τρέχω άλλο, κουράστηκα».

«Η Ραμόνα Βλαντή είπε ότι είμαι άδειος τενεκές και δεν με ξέρει, πού πας να κάνεις καριέρα στη show biz σε μια χώρα, όταν δεν ξέρεις τους πρωταγωνιστές;» ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας και συμπλήρωσε: «Είμαι το εύκολο θύμα». Στη συνέχεια, σημείωσε: «Θεωρώ απαράδεκτο να απασχολούμε τη Δικαιοσύνη επειδή εγώ σε είπα ‘ξανθιά’ και εσύ ‘γυαλάκια’. Ντροπή!».

Η σχέση του με τη Νανά Καραγιάννη

«Ήμουν ο μόνος που έλεγα στη Νανά Καραγιάννη: ‘Έχεις πρόβλημα!’» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και έκανε να με πάρει τηλέφωνο δύο μήνες επειδή οι υπόλοιποι της έλεγαν ότι είναι κούκλα. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Έλεγα: ‘Τι της λέτε, να πεθάνει και να φταίτε εσείς;’».