Δημήτρης Παπανώτας: Ανακοίνωσε το ξεκίνημά του στον ΣΚΑΪ

Δημήτρης Παπανώτας: Ανακοίνωσε το ξεκίνημά του στον ΣΚΑΪ


ZNEWS Team

Τι έγραψε για το Happy Day;

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στον Alpha, γεγονός το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς.

Ο δημοσιογράφος αναμένεται ότι θα συμμετέχει στη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και μάλιστα σήμερα, ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της νέας συνεργασίας του με το κανάλι, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παλιούς συνεργάτες του.

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….», έγραψε στο Instagram.

View this post on Instagram

Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….😊🙃😉😋❤

A post shared by Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) on