Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θέλω να φύγω από το “Πρωινό”»
Νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θέλω να φύγω από το “Πρωινό”»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θέλω να φύγω από το “Πρωινό”»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει όρεξη για νέα πράγματα στον ΑΝΤ1, έχει καταθέσει τις προτάσεις του, ωστόσο το κανάλι είναι εκείνο που θα αποφασίσει.

«Το Πρωινό είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Έχουμε επιλέξει και το καλοκαίρι να συναντιόμαστε και να ανταλλάσσουμε ιδέες. Να υπάρχει μια ζύμωση την οποία θα δείτε στους τηλεοπτικούς δέκτες σας τον χειμώνα», δήλωσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και συνέχισε:

«Εγώ είμαι εδώ, είμαι μάχιμος και έχω υποβάλλει τις προτάσεις μου στο κανάλι. Δεν θέλω να φύγω από ‘Το Πρωινό’ αλλά θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, ωστόσο τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ΑΝΤ1».

Σχετικά με τον Σάκη Τανιμανίδη: «Είναι καλός παρουσιαστής. Απλά θεωρώ ότι δεν του έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του».

«Ένιωσα ότι βυθίζομαι στο σκοτάδι»

Η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου, είναι ο σύμμαχός του, όπως είπε.

«Η μάνα σου είναι ο άνθρωπος που ακόμα και να σε πιάσουν να κλέβεις θα βρει ένα επιχείρημα για να πει, ‘δεν ήταν το παιδί μου’. Είναι ο μόνιμος σύμμαχός σου. Να τις αγαπάτε και τις μαμάδες και τους μπαμπάδες σας, να τους αγκαλιάζετε κι ας μην είστε τέτοιοι άνθρωποι, γιατί θα έρθει η στιγμή που δεν θα τους έχετε».

Ο παρουσιαστής δεν έχει ακόμα πενθήσει τον χαμό του πατέρα του: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τον χαμό του πατέρα μου. Μπήκα κατευθείαν στη δουλειά. Ένιωσα να βυθίζομαι, το έχανα, και τράβηξα τον εαυτό μου από το σκοτάδι με τη δουλειά. Δεν έχω ακόμα ηρεμήσει για να πενθήσω. Ο μπαμπάς μου είναι μέσα μου».

Ενώ όσον αφορά τον γάμο, ξεκαθάρισε: «Η μαμά μου έχει αρχίσει να μου λέει να παντρευτώ. Θα δούμε, τώρα κάνουμε καριέρες».