Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιατί ευχαρίστησε δημόσια τη Φαίη Σκορδά;
Νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιατί ευχαρίστησε δημόσια τη Φαίη Σκορδά;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιατί ευχαρίστησε δημόσια τη Φαίη Σκορδά;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στη σημερινή εκπομπή «Όλα Λάθος» τόσο για την πρωινή εκπομπή όσο και για τη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, ευχαρίστησε δημόσια τη Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του, δήλωσε: «Γίνονται συζητήσεις όταν έχεις να διαπραγματευτείς πράγματα. Πλέον, βλέπεις τι προτάσεις έχεις, λες τα θέλω και στο τέλος γίνεται του καναλιού. Είμαι στο +1 μου, μιλάμε με τον ΑΝΤ1, προτεραιότητα για εμένα έχει ο ΑΝΤ1 και οι ανακοινώσεις θα γίνουν από αυτόν».

Για το «Πρωινό», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχουν ανανεώσεις σε επίπεδο ιδεών, σκαλέτας και ανθρώπων και πρόσθεσε: «Ακόμα και αν υπήρχαν τσακωμοί, δεν θα το έλεγα. Η χρονιά πέρασε ήρεμα. Δεν έχει γίνει τίποτα απ’ όσα ακούγονται».

Σχετικά με τη Φαίη Σκορδά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι έχει εξελιχθεί και, μάλιστα, την ευχαρίστησε δημόσια επειδή τον στήριξε -όπως είπε- σαν να ήταν αδελφή του, όταν εκείνος είχε μια προσωπική απώλεια, τονίζοντας: «Ακόμα και αν το κανάλι δεν ήθελε να εμπλέκομαι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά του χρόνου, εγώ θα το απαιτούσα».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε και για τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας μόνο ότι λείπει από την τηλεόραση

Στο κεφάλαιο της προσωπικής ζωής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε το μουσικό βήμα της Ιλένια Ουίλιαμς: «Χαίρομαι όταν άνθρωποι που αγαπώ, κάνουν πραγματικότητα το όνειρό του. Χαίρομαι σαν να το ζω εγώ». Βέβαια, δεν αποκάλυψε αν και πότε θα παντρευτούν. Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Δείτε τις δηλώσεις του