Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Στα 40 μου έφτασα στον πάτο και έκοψα τις εξαρτήσεις»
Νέα

Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Στα 40 μου έφτασα στον πάτο και έκοψα τις εξαρτήσεις»

Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Στα 40 μου έφτασα στον πάτο και έκοψα τις εξαρτήσεις»

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος βρέθηκε, απόψε, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις καταχρήσεις, τους εθισμούς του και πώς ξέφυγε από αυτούς. Επίσης, αναφέρθηκε στη Μαρία Μπακοδήμου και παραδέχθηκε πως υπήρξε άπιστος. Ακόμη, σχολίασε και τη σχέση του με τη Σήλια Δραγούνη και πώς αυτή επηρεάστηκε όταν η σχεδιάστρια διεγνώσθη με σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 10 ετών»

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είπε ότι έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 10 ετών εξαιτίας εργατικού δυστυχήματος στην εταιρεία παρκετοβιομηχανίας που δούλευε. Στη συνέχεια, είπε: «Μαθαίνω για τον θάνατό του, μπαίνω στο μπάνιο, κλειδώνομαι και χωρίς συναίσθημα σκέφτηκα: ‘Θα πεθάνουμε όλοι, δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε, κοίτα να κάνεις κάτι’». Έπειτα, παραδέχθηκε ότι τότε δεν ήθελε η μητέρα του να ξαναπαντρευτεί γιατί «δεν θα άντεχε άλλη μία αντρική παρουσία».

«Έχω δυσλεξία και διάσπαση προσοχής»

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε και για τη δυσλεξία αλλά και τη διάσπαση προσοχής που έχει, λέγοντας: «Ήξερα ότι είμαι έξυπνος, αλλά λόγω της δυσλεξίας ένιωθα άβολα». Έπειτα, παραδέχθηκε ότι και τα παιδιά του έχουν τα ίδια συμπτώματα ενώ εκείνος πλέον γράφει μόνο με μολύβι και επειδή είναι ανορθόγραφος γι’ αυτό και γράφει Greeklish στα μηνύματά του. Στη συνέχεια, ανέφερε ότι πλαστογράφησε το απολυτήριο Λυκείου ώστε να μπορέσει να σπουδάσει στην Ιταλία.

Οι γάμοι του με τη Μαρία Μπακοδήμου και τη Σήλια Δραγούνη

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, μιλώντας για τις διαπροσωπικές σχέσεις του, χαρακτήρισε τον εαυτό «ασταθή» και «συναισθηματικά ανάπηρο». Ως προς τον γάμο του με τη Μαρία Μπακοδήμου, είπε ότι γνωρίστηκαν στο περιοδικό Status, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και ανέλαβε την ευθύνη για τον χωρισμό τους. Όπως ανέφερε, δεν μπορούσε να διαχειριστεί το ότι ήταν πατέρας.

Για τον γάμο του με τη Σήλια Δραγούνη, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δήλωσε ότι γνωρίστηκαν στη Μύκονο και ενώ είχε σχέση με μια φίλη της, εκείνος τελικά έκανε σχέση με αυτήν.

Η εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, αναφερόμενος στις εξαρτήσεις του, είπε ότι είχε αρχίσει από την ηλικία των 16 ετών δίχως να γνωρίζει πώς θα τον επηρέαζαν σωματικά και ψυχολογικά. Ο ίδιος πήρε απόφαση να αντιμετωπίσει τους εθισμούς του στα 39 του και τόνισε: «Δεν μπορούσα να λειτουργήσω φυσιολογικά. Ήταν εμπόδιο στη ζωή μου. Είχε αλλάξει ο κόσμος μου, είχα μαυρίσει. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται». Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι τότε «είχε πιάσει προσωπικό πάτο». Τότε -όπως υποστήριξε- η Σήλια Δραγούνη είχε διαγνωσθεί με σκλήρυνση κατά πλάκας. Έτσι, πήρε την απόφαση να απευθυνθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης, στις ΗΠΑ, και περιέγραψε την εμπειρία του εκεί, χαρακτηρίζοντάς την ως «την πιο ωραία».