Δήμητρα Ματσούκα: “Θέλω ο άντρας να είναι λεοντόκαρδος”
Νέα

Δήμητρα Ματσούκα: “Θέλω ο άντρας να είναι λεοντόκαρδος”

Δήμητρα Ματσούκα: “Θέλω ο άντρας να είναι λεοντόκαρδος”

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος προλογίζοντας την καλεσμένη του την αποκάλεσε Μαρία Ματσούκα (το όνομα της αδελφής της).

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον ρόλο της Τζάκι Ωνάση που υποδύεται στο θέατρο που τη “γοήτευσε” όπως είπε.

Πήγε όμως πολύ γρήγορα στην προσωπική της ζωή.

Τι αναζητά λοιπόν η Δήμητρα σε έναν άντρα;

“Ευφυΐα, καλοσύνη, να είναι δίκαιος, να μάχεται υπέρ του δικαίου ακόμα και όταν είναι αντίθετο με τα δικά του συμφέροντα, να είναι λεοντόκαρδος”, είπε.

“Εσύ θα κάνεις τελικά οικογένεια;” ήταν η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα.

“Δε νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια. Με ξέρεις πολλά χρόνια”, του είπε η ηθοποιός.

“Αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, πολύ ερωτευμένη  που ήθελε πολύ παιδιά και ο ίδιος δεν είχε παιδιά μπορεί και να το σκεφτόμουν αλλά η δική μου φυσική τάση δεν είναι αυτή. Αν ήταν θα το είχα κάνει. Μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά μάλλον είναι επιλογή της”, είπε.

“Είναι στάνταρ ερώτηση όπου πας να σε ρωτούν αν θέλεις να κάνεις παιδιά”, της είπε ο Γιώργος με την ηθοποιό να του ρίχνει τη σπόντα: “Η Φαίη δε με ρώτησε”!

“Δε σε ρώτησε; Δεν το ήξερα, δεν το είδα, συγγνώμη”, της απάντησε.

“Τα θέλω όλα, να είμαι καλά και στη δουλειά μου και στην προσωπική μου ζωή”, εξομολογήθηκε η Δήμητρα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τηλεόραση και την περσινή της συμμετοχή σε σειρά του Open από την οποία δήλωσε πολύ απογοητευμένη. “Είχα 10 χρόνια να κάνω τηλεόραση, είχα πει το ναι γιατί μου άρεσε το φορμάτ, ήταν ξένη σειρά, μου άρεσε που δεν είχε να κάνει με τη συγκατοίκηση, την οικονομική κρίση αλλά με αμιγώς ερωτικές ιστορίες. Δεν είμαι ευχαριστημένη από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη σειρά το κανάλι”, δήλωσε μεταξύ άλλων.