Δάκης: «Μου έδιναν 6 μήνες ζωής»
Νέα

Δάκης: «Μου έδιναν 6 μήνες ζωής»

Δάκης: «Μου έδιναν 6 μήνες ζωής»

Ο Δάκης, σε συνέντευξή του στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, την καριέρα του αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Το ‘Τσάι με λεμόνι’ ήταν ζεϊμπέκικο»

Μια από τις επιτυχίες του είναι το τραγούδι «Τσάι με λεμόνι», το οποίο ήταν ζεϊμπέκικο στην αρχική του μορφή, σύμφωνα με τον Δάκη. Οι στίχοι, βέβαια, άλλαξαν και έγινε η ποπ επιτυχία που γνωρίζουμε, αλλά ο τίτλος παρέμεινε.

Ο Δάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του: «Βγαίναμε και τραγουδούσαμε με χαμηλωμένα μικρόφωνα γιατί ο κόσμος έπρεπε να φάει. Αν ο λαϊκός τραγουδιστής, για παράδειγμα, έπαιρνε 100 ευρώ, εγώ έπαιρνα 12 ευρώ».

«Θέλω να είμαι μόνος μου»

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με τη Μαργαρίτα Μπρόγερ. Ο Δάκης είπε ότι συνυπήρξε και με άλλη μια διάσημη γυναίκα, αλλά τα media δεν το έμαθαν ποτέ.

«Θέλω να είμαι μόνος μου. Δεν θέλω να έχω κρεβατομουρμούρα και ούτε μπορώ πλέον να μοιραστώ το κρεβάτι μου» υποστήριξε ο τραγουδιστής ως προς τις συνήθειές του.

Γιατί δεν πήγε στη Eurovision;

Ο Δάκης συμμετείχε στον εθνικό τελικό για τη Eurovision του 1980, με το τραγούδι «Κοχύλι απ’ το Αιγαίο», και ενώ -όπως δήλωσε- είχε νικήσει, τους είπαν ότι θα ξαναμετρούσαν τις ψήφους. «Πηγαινοέρχονταν υπουργοί» ανέφερε χαρακτηριστικά. Για την ιστορία, την Ελλάδα εκπροσώπησε η Άννα Βίσση και το συγκρότημα «Επίκουροι» με το κομμάτι «Ωτοστόπ», καταλαμβάνοντας τη 13η θέση.

«Είχα καρκίνο στο έντερο»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, λέγοντας: «Είχα καρκίνο στο έντερο, δεν ανησύχησα, δεν φοβήθηκα, μου το είχαν πει, έκανα χημειοθεραπείες, όλα καλά». Οι γιατροί του έδιναν έξι μήνες ζωής, αλλά εκείνος δεν το γνώριζε: «Οι άλλοι το ήξεραν, μου φερόντουσαν με αγάπη και έλεγα: ‘Τι γλυκός που είναι ο κόσμος!’».