«Χρυσή Τηλεόραση»: Το σασμάν του Νικόλα, ο έρωτας και τα μαγικά
Νέα

«Χρυσή Τηλεόραση»: Το σασμάν του Νικόλα, ο έρωτας και τα μαγικά

«Χρυσή Τηλεόραση»: Το σασμάν του Νικόλα, ο έρωτας και τα μαγικά

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπόρεσε να προσπεράσει τις αποκαλύψεις του Κώστα Κόκλα και της Άννας Μαρίας Βελλή στη «Χρυσή Τηλεόραση», ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την επιθυμία της Κατερίνας Καινούργιου για τη νέα σεζόν.

Το… σαζμάν και η «πλάτη με καρέκλα»

Πολλά φιλιά ανάμεσα στον Ντάνο και την «Όλγα» του «Τατουάζ» και ο Νίκος Μουτσινάς ενοχλήθηκε λίγο με τον θόρυβο της επαφής. Η Βάνια αναστατώθηκε, βγήκε στο πλατό και ζήτησε να αλλάξει λίγο το σενάριο στη θεατρική παράσταση για να φιληθούν.

Ο Κώστας Κόκλας ερωτοτροπεί σε δημόσιους χώρους και του έχει τύχει «ματάκιας», ενώ ο παρουσιαστής δεν ήξερε τι είναι το σαζμάν του αυτοκινήτου. Συν του ότι του έβαλε… χέρι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Μέγκι Ντρίο δεν θα «έτρωγε πόρτα» ποτέ από το GNTM καθώς με βάση το όνομά της έκανε νούμερα. Τουλάχιστον έτσι δήλωσε.

«Μια πλάτη με καρέκλα» ζήτησε η Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή της τη νέα σεζόν, την ίδια στιγμή που η Φαίη Σκορδά τη βάφτισε «Καινούργια».

Ιστορίες για… έρωτα

Ο Τόνυ Δημητρίου έχει μία ιδιαίτερη άποψη για τον γάμο και η Βάνια βγήκε στο πλατό για να μοιραστεί τις προσωπικές ιστορίες της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη κινείται σε «μέτρια επίπεδα» στο σεξουαλικό κομμάτι, αντίθετα ο Παύλος Στάματοπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα… έκφρασης.

Τα μαγικά της Δήμητρας και του Νικόλα

Η Μαρία Κωνσταντάκη έχει περίεργες φαντασιώσεις και ο Νίκος Μουτσινάς είχε την δική του ιστορία να πει.

Από την άλλη η Δήμητρα Ματσούκα ξέρει ένα ταϊλανδέζικο μαγικό, «τσοκουρέι» και ο Νικόλας έχει το δικό του μαγικό με τον «διάολο».

Ο Bill πέταξε τούρτα στο πρόσωπο του Τζόνι και ο Αντρέας από τους Al Catrash έδωσε συνέντευξη και σχολιάστηκε.

«Χρυσή Τηλεόραση» στον Ντάνο