«Χρυσή Τηλεόραση»: Το «χωρίς εσώρουχο» τεστ, η ατάκα της Ζαρίφη και τα ψέματα
Νέα

«Χρυσή Τηλεόραση»: Το «χωρίς εσώρουχο» τεστ, η ατάκα της Ζαρίφη και τα ψέματα

«Χρυσή Τηλεόραση»: Το «χωρίς εσώρουχο» τεστ, η ατάκα της Ζαρίφη και τα ψέματα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν συνηθίζει να φορά εσώρουχο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ακολουθεί, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το δοκίμασε και ο Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να τους… συνεφέρει!

Το τεστ με το εσώρουχο

Μια παρουσιάστρια από την Κοζάνη μπέρδεψε τη Μαρία Σολωμού με τη Μαρία Κορινθίου και ο Νικόλας θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου χαρακτήρισε «αγγούρια» τους συνεργάτες της στην εκπομπή της, που δεν αντιδρούν στα τραγούδια που βάζει στην έναρξη.

Ο Ντάνος συνεχίζει να μη φοράει εσώρουχα και άπαντες… ψάχτηκαν στο πλατό.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε το τεστ να κυκλοφορήσει χωρίς εσώρουχο, ενώ και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδέχτηκε ότι κυκλοφορεί… ελεύθερος.

Η συνταξιούχος της Αννίτας Πάνια έψαχνε άντρα σεξουαλικό και εμφανίστηκε ένας ο οποίος δύο φορές παντρεύτηκε και οι δύο δεν στέριωσαν.

Η επική ατάκα της Κατερίνας Ζαρίφη

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήθελε να τα… ακούσει από την Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου αγάπησε παίκτη από το Still Standing, τον οποίο δεν άφηνε να φύγει.

Η Νάντια Μπουλέ βάζει στον εαυτό της 150 στα 100 στο σεξ και ο Νίκος Μουτσινάς τη συνεχάρη για την αυτοπεποίθησή της.

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει μιλήσει με τον Θεό και ο παρουσιαστής προσπάθησε να τον δικαιολογήσει. «Επειδή δεν μας έχει μιλήσει εμάς μια κρυστάλλινη φωνή πάει να πει ότι δεν έχει συμβεί;» ρώτησε την «Παρέα» και η Αγγελική έκανε την «εμφάνισή» της.

Ο Κόκλας και η Βάνια

Ο Κώστας Κόκλας αν ήταν γυναίκα για ένα βράδυ θα έκανε one night stand με την πρώτη που θα έβρισκε. Η Βάνια βγήκε στο πλατό και είπε το κρύο ανέκδοτο της ημέρας!

Η Ρούλα, ο Φραν και ο μύωπας

Η Ρούλα Βροχοπούλου κατασκοπεύει τον Φραν με ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook και ο Νικόλας απόρησε πού τους θυμηθήκαμε.

Η Έφη Σαρρή ετοιμάζει βαλίτσες για τον οίκο ευγηρίας, για να ηρεμήσει! «Μήπως τελικά θα πάει», ρώτησε ο Νικόλας και θέλησε να μάθει σε τι ηλικία γράφονται στα γηροκομεία!

Στο «Κάτι ψήνεται» άλλα λένε κι άλλα εννοούν! «Λένε ψέματα» καταγγέλλει ο Νικόλας.

Ο πιο «βαρύς» και σέξι άνδρας εμφανίστηκε στον «Αδύναμο Κρίκο» αλλά ο Τάσος Τρύφωνος είδε μπροστά του έναν μύωπα.