“Χρυσή Τηλεόραση”: Τατιάνα, Βάνια και τα ελληνικά του Power of Love
Νέα

“Χρυσή Τηλεόραση”: Τατιάνα, Βάνια και τα ελληνικά του Power of Love

“Χρυσή Τηλεόραση”: Τατιάνα, Βάνια και τα ελληνικά του Power of Love

Ο παρουσιαστής απόλαυσε τη Ματίνα Νικολάου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο και ευχήθηκε “καλό μεσημέρι” με τα κορίτσια του στη “Χρυσή Τηλεόραση“.

Η Τατιάνα και η “Βάνια” υποψήφια

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν ανταποκρίθηκε για ακόμα μια φορά στην πρόκληση του Νίκου Μουτσινά να ξεκινήσει την εκπομπή της με τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, όμως ο ίδιος την παρουσίασε στη βάρκα, εκεί όπου έχει ακούσει πολύ Onirama, όπως δήλωσε η ίδια.

Τα ελληνικά του Power of Love πρέπει να γίνουν μόνιμη στήλη στην εκπομπή του “Για την Παρέα”.

Ο Στέλιος Ρόκκος δεν ήξερε ότι υπήρξε αρραβωνιασμένος, γεγονός που μεγάλη έκπληξη προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον παρουσιαστή.

Η «Βάνια» τρόμαξε τον Νίκο Μουτσινά και βγήκε στο πλατό να κάνει το παράπονό της, που δεν έχει βάλει ακόμα υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές.

Το συνοικέσιο και το Power of Love

Συνοικέσιο μέσω των social media κάνει ο Τάσος Τρύφωνος και ο Νίκος Μουτσινάς συμπάσχει, καθώς κι εκείνος το ίδιο κάνει για τους Alcatrash.

Η «γλυκύτατη» παίκτρια του Shopping Star ανάγκασε τον παρουσιαστή να της μάθει τα νέα δεδομένα στυλ για τις κηδείες.

«Προκαλώ τη Μαρία Μπακοδήμου να τους κάνει μία ώρα την ημέρα ιδιαίτερα» είπε αναφερόμενος στα λάθη των παικτών του Power of Love που «σκοτώνουν» την ελληνική γλώσσα.

«Καλό μεσημέρι»… δις!

Η παρουσιάστρια του «Pame Live» έχει γίνει η αγαπημένη του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος από τον πολύ χορό ζήτησε να λέει ειδήσεις από εδώ και στο εξής.

Δεύτερο «καλό μεσημέρι» σερί από τον παρουσιαστή, για το κορίτσι της εκπομπής «Καλό μεσημέρι».

Ο Φάνος έγινε έξαλλος στο Power of Love και ο Μουτσινάς τον σύγκρινε με τον συμπατριώτη του, τον Χάμπο, από το MasterChef.

Η Θέκλα και ο American Gigolo Χρήστος Μπάρκας

Η κ. Θέκλα «τρελάθηκε» το ίδιο και ο Νίκος Μουτσινάς, με τη σεξουαλική συζήτηση. Η εκπομπή ετοίμασε ένα ιδιαίτερο βίντεο αφιέρωμα στον «Κρατς».

Η “Χρυσή Τηλεόραση” ήταν τελικά αφιερωμένη στον Ντάνο και τις ωραίες ατάκες του!