“Χρυσή Τηλεόραση”: “Πίστα” έγινε το πλατό με σπάσιμο πιάτων και τσιφτετέλια!
Νέα

“Χρυσή Τηλεόραση”: “Πίστα” έγινε το πλατό με σπάσιμο πιάτων και τσιφτετέλια!

“Χρυσή Τηλεόραση”: “Πίστα” έγινε το πλατό με σπάσιμο πιάτων και τσιφτετέλια!

Το τσιφτετέλι της παρουσιάστριας Ιωάννας Μαλέσκου ήταν το πρώτο θέμα της “Χρυσής Τηλεόρασης”  σήμερα.

Ο Νίκος προκάλεσε την παρουσιάστρια από την κρητική τηλεόραση να έρθει στην εκπομπή του.

Η Βάνια φυσικά έκανε το αντίστοιχο χορευτικό.

Ο Λάκης Γαβαλάς που ξέρει “από στρίφωμα”, όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή, διεκδίκησε και αυτός μια θέση στη “Χρυσή Τηλεόραση”.

“Με παχαίνει αυτό το πλάνο από τον γερανό” είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της και ο Νίκος έδωσε αντίστοιχες οδηγίες στους συνεργάτες του.

“Να ξεκουράσω τις μπάλες μου”, είπε ο Αλέξανδρος Πετρίδης στην εκπομπή του και η Βάνια έκανε εμφάνιση κρατώντας τρεις μπάλες στα χέρια.

“Στα 20 παίζεις ποδόσφαιρο, στα 40 παίζεις τένις, στα 60 παίζεις γκόλφ” και τον αποτελείωσε λέγοντας: “Όσο μεγαλώνεις τα μπαλάκια μικραίνουν”.

Τον εαυτό του προς κρίση έθεσε ο Νίκος με την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Dot για το αν είπε “κλάρα” ή “κυκλάρα” υπερασπιζόμενος τον εαυτό του πως είπε “κυκλάρα”.

Ο “παρθένος ετών 40” από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια δεν μπορούσε να λείπει από τη στήλη.

Ο πιτσαδόρος από το The Voice,  που προκάλεσε το πονηρό σχόλιο του Πάνου Μουζουράκη, έφτασε τον Νίκο να παραδεχθεί πως  “η τηλεόραση είναι μόνο πορνό”.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είχε μιλήσει στον Γιώργο Λιάγκα και  ο παρουσιαστής είχε πει πως “ντρέπεται να μιλήσει έξω” και το επιβεβαίωσε και ο Νίκος, “είναι ευγενικός”.

Η Έλενα από τον “Αδύναμο κρίκο” που ντύθηκε μονόκερως μαζί με τον άντρα της στον γάμο της έκανε guest εμφάνιση στον Νίκο.

Εννοείται πως τον προκάλεσε να πάει στο μαγαζί και έφερε ένα ρόπαλο, το οποίο όμως ο Νίκος δεν χρειάστηκε για να “σπάσει” τα πιάτα που του έφερε η Βάνια.

Στην “αναζήτηση του έρωτα” ρίχτηκε νεαρή στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και είπε πως “θέλω να βρω κάποιον να του φτιάχνω κεμπάπ” και ο Νίκος σχολίασε είναι “ωραία αυτά, ο έρωτας περνάει απο το στομάχι”.

Η πρόσκληση του Δημήτρη Ουγγαρέζου να φάει μαύρο μπακαλιάρο με τη Βάνια έφερε “χαμό” στο πλατό.

“Τυχερέ Ουγγαρέζε, δεν βγαίνει άλλη τέτοια” είπε και εκθείασε τα προσόντα της Βάνιας ο παρουσιαστής.

“Να ντυθείς ωραία, να ταιριάζουμε, να έχουμε και κάμερες” είπε η Βάνια στον Δημήτρη αν θέλει να βγουν ραντεβού.

Η χυμώδης γυμνάστρια από το X Factor, αλλά και “η Αμαλιάδα, το μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού” που είπε παίκτης στο τηλεπαιχνίδι της Μαρίας Μπεκατώρου απασχόλησαν τον Νίκο.

Η Βάνια του έφερε τυρόπιτα και τσίμπησε ένα κόμματι, όσο εκείνη έδειχνε την πρόκληση του Νίκου να έρθει ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή.

Η αγαπημένη συνεργάτιδα του Νίκου προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα στο πλατό  να της τραγουδήσει “Αμάρτησα”.

Νικητής της “Χρυσής Τηλεόρασης” ήταν ο “γαμπρός” της Βάνιας, Γιώργος Λιάγκας.