“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο “τσιφτετελάς” του Ρουκ Ζουκ και το ξόρκι
Νέα

“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο “τσιφτετελάς” του Ρουκ Ζουκ και το ξόρκι

“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο “τσιφτετελάς” του Ρουκ Ζουκ και το ξόρκι

Μια έκπληξη που βρισκόταν μπροστά στα μάτια του αλλά δεν την κατάλαβε ποτέ, είχε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Για την Παρέα».

Η παρέα που έπαιξε στο «Ρουκ Ζουκ» και άλλαξε το νόημα του τσιφτετελιού με τον Βασίλη, βρέθηκε στο κοινό και ξεπετάχτηκε, όταν στη «Χρυσή Τηλεόραση» έπαιξε το θέμα της.

Ο «τσιφτετελάς» του Ρουκ Ζουκ

«Συγχαρητήρια» από τον Νίκο Μουτσινά στην παραγωγή, ο οποίος σχολίασε τις αντιδράσεις της Ασημίνας που της βγήκαν τα μάτια έξω με τους φαντάρους.

Ο Βασίλης, ο παίκτης του «Ρουκ Ζουκ» που έδωσε άλλη διάσταση στο τσιφτετέλι, ξεπρόβαλε μαζί με τους φίλους του από το κοινό και άρχισε να χορεύει, με τον παρουσιαστή να πέφτει κάτω από τα γέλια.

Η κ. Μεϊμαρίδη και ο ευρωβουλευτής Νίκος Μουτσινάς

Η κ. Μεϊμαρίδη σηκώθηκε έξαλλη από τον καναπέ του «Ευτυχείτε» και ο Νίκος Μουτσινάς της έδωσε ένα δίκιο. Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε σε ένα ξόρκι που θα φέρει τον έρωτα και η Κατερίνα Καινούργιου είναι σίγουρος ότι θα το κάνει.

“Η Φαίη Σκορδά δίνει πληροφορίες με τα όσα λέει στην εκπομπή της”, είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος την προκάλεσε να πει «Τι γίνεται;».

Ο κωμικός μετά την είδηση ότι ο κ. Αρβανίτης βάζει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής αποφάσισε να αλλάξει καριέρα.

Ο «έρωτας» του Survivor

Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε για διακοπές και ο Σάκης Τανιμανίδης την έστειλε για μαγείρεμα. «Μας άκουσαν στον ΣΚΑΪ, στείλανε τη Μπόμπα. Τώρα την περιμένουμε στα αγωνίσματα».

Ο Νίκος Μουτσινάς βοήθησε τον Νίκο Χατζηνικολάου να δει ποια είναι η Jessica, με την οποία ο Alex Rodriguez φέρεται ότι απατά τη Jennifer Lopez.