“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο Νίκος Μουτσινάς θα βγει με μαγιό στην τελευταία εκπομπή
Νέα

“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο Νίκος Μουτσινάς θα βγει με μαγιό στην τελευταία εκπομπή

“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο Νίκος Μουτσινάς θα βγει με μαγιό στην τελευταία εκπομπή

Το μοντέλο είχε προκαλέσει τον Νίκο Μουτσινά να κάνει πασαρέλα με μαγιό κι εκείνος υποσχέθηκε ότι θα το κάνει στην τελευταία εκπομπή της σεζόν “Για την Παρέα“, μαζί με την αρχισυντάκτριά του.

Η πρόκληση με μαγιό και οι «κακές» λέξεις

«Προκαλώ να κάνεις μια πασαρέλα με μαγιό» είπε στο «Όλα λάθος» η Μέγκι Ντρίο και οι συνεργάτες του τον «γλίτωσαν» προς το παρόν. «Θα την κάνω την πασαρέλα, στην τελευταία εκπομπή. Προκαλώ την Αγγελική να κάνει μαζί μου πασαρέλα με μαγιό», είπε και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

Η Ιωάννα Καραγιάννη και οι “κακές” λέξεις της, αλλά και η κίνηση του Αλέξη Γεωργούλη έκαναν τον Νίκο Μουτσινά να γουρλώσει τα μάτια.

Ο Αγαμέμνων, ο «διφασικός» και το «καλό μεσημέρι»

Ο «διφασικός» του Power of Love έκανε τον παρουσιαστή να αναρωτηθεί «Πού τους βρίσκουν;».

Το «λειτούργημα» για τις παντρεμένες και ο πιο «Αδύναμος Κρίκος» ανάγκασαν τον Νίκο Μουτσινά να προκαλέσει: «Να αλλάξουν οι ονομασίες των περιοχών, έτσι “Για την Παρέα”».

«Καλό μεσημέρι μέσα από την ψυχή μας» είπε για την παρουσιάστρια που θέλησε να κάνει γυμναστική μαζί με το υπόλοιπο team της.

Ο «Χάμπος» δεν μπορεί να χαρεί με τίποτα, σχολίασε ο κωμικός,  ο οποίος έμεινε με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τον Αγαμέμνονα στην Αννίτα Πάνια.

Η «στεναχώρια» της Σίσσυς και η ανθισμένη… τριανταφυλλιά

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν ήξερε ότι η παράσταση που έπαιζε ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε ολοκληρωθεί, ενώ η αστρολόγος του YouTube πιεζόταν χρονικά.

Η Σοφία Κρεμλίδου βλέπει Νίκο Μουτσινά όταν κάνει μπάνιο και η Βάνια βγήκε στο πλατό για να δώσει τη «Χρυσή Τηλεόραση» στον Αλέξη Γεωργούλη.