«Χρυσή Τηλεόραση»: Ο «καταπέλτης» Βάνια και η σύγκριση
Νέα

«Χρυσή Τηλεόραση»: Ο «καταπέλτης» Βάνια και η σύγκριση

«Χρυσή Τηλεόραση»: Ο «καταπέλτης» Βάνια και η σύγκριση

Ο Νίκος Μουτσινάς πέρασε από κόσκινο στη «Χρυσή Τηλεόραση», όλα όσα διαδραματίστηκαν το Σαββατοκύριακο και η Βάνια πήρε θέση σε κρίσιμα θέματα.

Η απάντηση και το μοντέλο

Ο Παύλος Σταματόπουλος έβαλε τα ρούχα του Νίκου Μουτσινά και η Σίσσυ Χρηστίδου του έδειξε τα δάχτυλά της. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει, ωστόσο και η Βάνια πήρε θέση, η οποία είχε και μια ιδέα για την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» .

Το μοντέλο Μαρία Αλεξάνδρου προκάλεσε τον Νικόλα να τη φωνάξει στην εκπομπή για να του χορέψει με μαγιό. «Δεν την προκαλώ, όποτε θέλει μπορεί να έρθει», είπε ο παρουσιαστής.

Το «φίδι» και η Ναταλία Γερμανού

Μία κυρία παραδέχτηκε στην Ανίτα Πάνια ότι είναι «φίλη – φίδι» και ότι βάζει… χέρι στους άντρες των κολλητών της, επειδή δεν θέλει να βλέπει κανέναν ευτυχισμένο άνθρωπο στον περίγυρό της. Ο παρουσιαστής σοκαρίστηκε και λυπήθηκε.

Η Ναταλία Γερμανού σε πρώτη φάση, δεν θα έβγαινε στην τηλεόραση άβαφτη για να σωθεί η οικονομία της Ελλάδας και η Βάνια ξαναβγήκε στο πλατό. «Προκαλώ όλες τις κεντρικές παρουσιάστριες να βγάλουν φωτογραφία άβαφτες και με αριστερό προφίλ», είπε η Βάνια και έκανε την αρχή.

Το «Ρουκ Ζουκ» και ο Αντώνης Λουδάρος

Τη Ναταλία Γερμανού την έχουν μπερδέψει με την Πέγκυ Ζήνα και ο Νικόλας έκανε τη σύγκριση.

Στο «Ρουκ Ζουκ» έκαναν μάγο τον Χάρρυ Κλυνν και ο Μουτσινάς προκάλεσε τον ΑΝΤ1 να του στείλει τα αποσπάσματα με τα δοκιμαστικά.

Ο Αντώνης Λουδάρος δήλωσε ότι ήταν «μόνιμος καλεσμένος» στην εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Νίκος Μουτσινάς «δαγκώθηκε».

Η Ναταλία Γερμανού είχε την τιμητική της

Σταθερή αξία το Power of Love για τα σωστά ελληνικά της «Παρέας».

Η κυρία από το «Κάτι Ψήνεται» είναι vegan στην ιδέα! Όχι στο κρέας!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε πλάκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η Ναταλία Γερμανού… ξενέρωσε με αυτού του είδους τα σχόλια.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα μπορούσε να πνίξει συνεργάτη του αν άλλαζε τα λόγια σε θεατρική παράσταση και η Βάνια κινήθηκε απειλητικά προς τον παρουσιαστή.

«Χρυσή Τηλεόραση» στη Ναταλία Γερμανού.