“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο “γυμνολιάγκας”, οι γκάφες του “Ρουκ Ζουκ” και το Bunda της Natasha Kay
Νέα

“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο “γυμνολιάγκας”, οι γκάφες του “Ρουκ Ζουκ” και το Bunda της Natasha Kay

“Χρυσή Τηλεόραση”: Ο “γυμνολιάγκας”, οι γκάφες του “Ρουκ Ζουκ” και το Bunda της Natasha Kay

Άλλη μια μέρα που η “Χρυσή Τηλεόραση” ξεκίνησε με τις ρήσεις του κύριου Αραμπατζή.

“Τον λατρεύω” είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στο “Ρουκ Ζουκ” πιστεύουν ότι ο Ρουβάς είναι τραγουδίστρια. “Δουλεύουν για μας” είπε ο παρουσιαστής και προκάλεσε τις ομάδες του “Ρουκ Ζουκ” που χάνουν να περνούν από το “Καλό Μεσημεράκι”.

Στον “Αδύναμο κρίκο” δεν ήξεραν τον γυμνοσάλιαγκα και τον είπε “γυμνόλιαγκα”. Ο Γιώργος Λιάγκας όμως δεν κοιμάται γυμνός κυκλοφορεί όμως γυμνός μπροστά από τους καθρέφτες και τονώνει την αυτοπεποίθησή του.

Η Βάνια έβαλε τον Νίκο να αναπαραστήσει τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Τζένη Διαγούπη δεν χτενίζει τα μαλλιά της και στο Happy Day την “θάβουν” με το γάντι ενώ η Σάσα Σταμάτη δέχεται ανήθικες προτάσεις από παντρεμένους βουλευτές.

H Χριστίνα Σούζη είναι ατρόμητη και πετάει τσόκαρα και ο Νίκος τη συνέκρινε με τη μητέρα του αλλά έφαγε μία γόβα από τη Βάνια.

Η κυρία Σούζη όμως προκάλεσε τον Νίκο και εκείνος ανταπέδωσε.

Ο κύριος Αραμπατζής μιλάει μόνος του έχοντας εξοντώσεις γενιές εντόμων ενώ και η Κρητικιά κυρία Μαλέσκου τρελαίνεται για το “Αμάρτησα”.

Ένας παίκτης αποκάλεσε τη Μαρία Μπεκατώρου “κόμματο” και ο Νίκος προκάλεσε την ίδια στο παλτό και τον Θοδωρή Κυριακού να του τη στείλει.

Ο ηθοποιός είναι επικίνδυνο επάγγελμα σύμφωνα με το “Ρουκ Ζουκ” ενώ ο Χάρης Βαρθακούρης δεν ξέρει αριθμητική.

Ο δύο καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου εξήγησαν πώς έγιναν πρωταγωνιστές σε ταινίες ερωτικού ενδιαφέροντος. “Έχω μείνει μ@λ@κ@ς”, είπε ο Νίκος.

Πού βρίσκεται η Καστοριά, τι ζώο είναι ο “βούδας” και ποιος είναι ο Εξαρχόπουλος που έγραψε τα παραπονεμένα λόγια; Μόνο οι παίκτες του “Αδύναμου κρίκου” ξέρουν!

Kαι φυσικά ο Νίκος βρήκε ευκαιρία να μιλήσει για τη ζωηράδα της Τζούτζουμπι.

Η χρυσή τηλεόραση πήγε στον Σάκη Ρουβά λίγο πριν η Natasha Kay βγει να χορέψει το κομμάτι της.