“Χρυσή Τηλεόραση”: Οι εκπλήξεις, η Κατερίνα Καινούργιου και το παιχνίδι με τη “Βάνια”
Νέα

“Χρυσή Τηλεόραση”: Οι εκπλήξεις, η Κατερίνα Καινούργιου και το παιχνίδι με τη “Βάνια”

“Χρυσή Τηλεόραση”: Οι εκπλήξεις, η Κατερίνα Καινούργιου και το παιχνίδι με τη “Βάνια”

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν προλάβαινε τα… περιστατικά σήμερα! Μίλησε στον Σάκη Ρουβά, στην τηλεφωνική – έκπληξη που του έκανε, ντυμένος λουλούδι , ενώ υποδέχτηκε κατ’ αυτόν τρόπο στο πλατό του “Για την Παρέα” τη Μέγκι από το My Style Rocks, με το κραγιόν του να είναι πιο έντονο από το δικό της.

Ξεκαρδιστική και η στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τηλέφωνο και ο Νίκος Μουτσινάς την παρακάλεσε να ντυθεί κάτι νορμάλ αύριο!

Κατερίνα Καινούργιου στη γραμμή!

“Είμαι τόσο άσχημη; Έχω πάθει κατάθλιψη. Πρόσεχε κακομοίρη μου, τα μαλλιά τα έχω 5 χρόνια, δεν τα έχω λούσει. Μην πάθουν τίποτα!¨ είπε η παρουσιάστρια στην τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή της, με τον Νίκο Μουτσινά να τη ρωτά τι θα ντυθεί αύριο. “Μια ολόσωμη φούξια φόρμα” απάντησε η KatKen και ο Νίκος… ίδρωσε!

Τα “προκαλώ” και η Ferrari!

Η Φαίη Σκορδά ζήτησε από τον Νίκο Μουτσινά να την προκαλέσει κι εκείνος είχε έμπνευση! “Προκαλώ τη Φαίη Σκορδά να ντυθεί Βάνια και την κ. Λίτσα Πατέρα, Νίκος Μουτσινάς!“, είπε.

Η στεναχώρια του βέβαια δεν περιγράφεται για το “δράμα” του Νίκου Κοκλώνη

Παρέμβαση Σάκη!

Ο Σάκης Ρουβάς τηλεφώνησε και έπιασε στον ύπνο τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε και ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Θα είμαι πολύ σύντομα κοντά σου, ελπίζω να είσαι προετοιμασμένος“, του είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής κι ο παρουσιαστής του υποσχέθηκε να πάει στο νυχτερινό κέντρο που ξεκινάει τις εμφανίσεις του.

https://streamable.com/cn74y

Το πετούμενο του Κοκλώνη

Το καραφλό πουλί, στο οποίο αναφέρθηκε ο Νίκος Κοκλώνης στο The 2night Show, παρουσίασε ο Νίκος Μουτσινάς. Τι συμβουλή του έδωσε;

Η προίκα, η καραμπίνα και η έκπληξη της Μέγκι

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης τραγούδησε Κωνσταντίνο Αργυρό και ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχασε την ευκαιρία: “Προκαλώ τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδήσει στο μαγαζί του το Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα”.

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε για τις προίκες των followers της και η Μαρία Μπεκατώρου έμαθε για… την καραμπίνα του παίκτη του Still Standing.

Η Μέγκι Ντρίο εμφανίστηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και εκείνος την αποθέωσε με τα σχόλια του!

https://streamable.com/zv4pn

Η μύτη του Νίκου Κοκλώνη, η Άλκηστις και το Power of Love

Η μύτη του Νίκου Κοκλώνη έκανε τη “Βάνια” να τρέξει για ένα φιλί στον Νίκο Μουτσινά, ενώ οι… ευχές της Άλκηστις έκαναν για ακόμα μια φορά τον παρουσιαστή να αναρωτηθεί για το αν η παίκτρια με αυτά τα νεύρα είναι ακόμα στο παιχνίδι.

Το σκούπισμα του Bill μετά το φιλί με τη Λένια και η αποχώρησή της είχαν θέση στη “Χρυσή Τηλεόραση“.

Το παιχνίδι με τη Βάνια

Στη δοκιμασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ματίνα δεν τα πήγε καλά και ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να παίξουν και μαζί.

Και λίγο Γιουσέφ για “καλό μεσημέρι”

Μεσημέρι και “Για την Παρέα”χωρίς Αναστασία Γιουσέφ δεν γίνεται, ωστόσο τη “Χρυσή Τηλεόραση” πήρε η Μέγκι.