«Χρυσή Τηλεόραση»: Η έκπληξη της Μαίρης Συνατσάκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου
Νέα

«Χρυσή Τηλεόραση»: Η έκπληξη της Μαίρης Συνατσάκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου

«Χρυσή Τηλεόραση»: Η έκπληξη της Μαίρης Συνατσάκη και της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Από το πουθενά εμφανίστηκαν στο πλατό του “Για την Παρέα“, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη, οι οποίες στην ουσία ήταν στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να το γνωρίζει.

Οι δυο τους είχαν μασκαρευτεί σε καμηλοπάρδαλη και ελέφαντα και πλαισίωναν τον παρουσιαστή τόσο στον σχολιασμό του στο πρώτο μέρος της εκπομπής, όσο και στη “Χρυσή τηλεόραση“.

Κινέζικες… μαντινάδες!

Η μεταμφίεση του παρουσιαστή της ΕΡΤ σε Κινέζο, άφησε άναυδο τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Επηρεασμένοι από την Άλκηστις του MasterChef, οι συντελεστές της εκπομπής «Για την Παρέα» αποδείχθηκαν… ευφάνταστοι και έτοιμοι για κρητικό γλέντι. Η Βάνια μπήκε στο πλατό και έκανε την αρχή για ένα κρεσέντο μαντινάδων, από όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

Δείτε την απάντησή του.

Ξανθά μαλλιά στην κεφαλή και όχι μόνο

Η αντίδραση της Άλκηστις στο MasterChef έκανε τον Νίκο Μουτσινά να θέλει να αποχωρήσει από το πλατό. Όσο για την μπουνιά; Ο ελέφαντας και η καμηλοπάρδαλη, άρχισαν να παίζουν ξύλο στο πλατό!

Η Κατερίνα Καινούργιου προκάλεσε ξανά τον παρουσιαστή κι εκείνος ως απάντηση, έκανε τα μαλλιά της μούσια! «Προκαλώ την KatKen μέχρι την Παρασκευή τα μαλλιά να τα πατάει», είπε.

Ρωσίδες, στήθη και τσιφτετέλια

Ο κύριος που ψαρεύει τις Ρωσίδες και η κυρία Μεϊμαρίδη αλά ζωγράφος στηθών τον έκαναν να γουρλώσει τα μάτια.

Τα ψέματα του Γιώργου Αυτιά για τον καιρό και ο χορός της Βίκυς Νάσιου συνέθεσαν το τέλειο σκηνικό για μια… πρόκληση! «Προκαλώ όλες οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών να ξεκινούν με τσιφτετέλι».

Το μυστικό, ο αυγοπόλεμος και ακόμα μία πρόκληση

Το μυστικό για να αποφύγετε τη γκρίνια δοκίμασε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ έμεινε άφωνος με το γεγονός ότι η Κατερίνα Καινούργιου σήκωσε το τηλέφωνο εν ώρα εκπομπής για να μιλήσει στο γυναικολόγο της.

Ο πόλεμος με τα αυγά στο Power of Love άνοιξε την όρεξη της Βάνιας, η οποία στο τέλος δεν το τόλμησε.

Δείτε ποια τον προκάλεσε να της στείλει “Χρυσή Τηλεόραση”.