“Χρυσή Τηλεόραση”: Έκανε beauté στον αέρα ο Νίκος Μουτσινάς!
Νέα

“Χρυσή Τηλεόραση”: Έκανε beauté στον αέρα ο Νίκος Μουτσινάς!

“Χρυσή Τηλεόραση”: Έκανε beauté στον αέρα ο Νίκος Μουτσινάς!

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει… αδυναμίες στη «Χρυσή Τηλεόραση» και μία από αυτές είναι η Βίβιαν, η beauty editor που δημιουργεί μόνη της τα καλλυντικά με τα οποία περιποιείται τον εαυτό της.

Ο παρουσιαστής είχε προκαλέσει τη Βίβιαν να επισκεφθεί το πλατό κι εκείνη δεν έχασε χρόνο. Έφερε μάλιστα μαζί της και τη μαύρα μάσκα, την οποία τόλμησε να κοροϊδέψει ο Νίκος Μουτσινάς. Και φυσικά, του την φόρεσε.

Το «κόλλημα» με την Τατιάνα και τα παράπονα της Καινούργιου

Κολλημένος με την Τατιάνα Στεφανίδου ο Νίκος Μουτσινάς που της γύρισε την πλάτη και άρχισε να χορεύει ξανά Ελένη Φουρέιρα. «Βάλε μια Φουρέιρα και θα με θυμηθείς! Μέχρι τέλος Ιουνίου σου δίνω και αν δεν, δεν θα ξαναπαίξουμε», είπε.

Τα παράπονα της Κατερίνας Καινούργιου δεν πέρασαν ασχολίαστα και ο παρουσιαστής παραδέχτηκε τα «βασανιστήρια» που της έκανε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια από την άλλη του ζήτησε να ηρεμήσει, γιατί τρομάζει τον κόσμο που βγαίνει στην τηλεόραση.

Η έκπληξη του Θέμη Γεωργαντά

Μόνιμη στήλη στο «Για την Παρέα» έχει γίνει η ελληνική γλώσσα για τον Νίκο Μουτσινά, με το Power of Love να πρωταγωνιστεί.

Ο παρουσιαστής στήριξε τη Γιάννα «Αμαλιάδα» και την ώρα που σχολίαζε την «εξομολόγηση» της Φαίης Σκορδά, ο Θέμης Γεωργαντάς πήρε τηλέφωνο και προκάλεσε:

«Σε προκαλώ να έρθεις να σε εξομολογήσω», για να πάρει την απάντηση: «Προκαλώ τον Θέμη Γεωργαντά να έρθει να τον εξομολογήσω κι εγώ».

Beauté day για τον Νίκο Μουτσινά

Η Βίβιαν, η αγαπημένη beauty editor του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε στο πλατό για να του περιποιηθεί το πρόσωπο.

Η μαύρη μάσκα που κορόιδεψε στη χθεσινή εκπομπή απλώθηκε στο πρόσωπό του και εκείνος θα έφτανε στους 6 βαθμούς Κελσίου.

Η Βάνια βέβαια βρήκε την ευκαιρία να βγει στο πλατό και άρχισε να τον πειράζει! “Βρώσιμος” εμφανίστηκε μετά τις διαφημίσεις ο κωμικός, ετών 23 για την ακρίβεια.

Σούπα γκούλας και τα άστρα

Ο Νίκος Μουτσινάς ασχολήθηκε και με το MasterChef και την αντίδραση της Άλκηστις στα σχόλια του Τάσου. «Δεν φοβάται μη τον χώσει στην κατσαρόλα και τον κάνει γκούλας;» ρώτησε.

Η Βίκυ Παγιατάκη ενημέρωσε την Κατερίνα Καινούργιου ότι πρώτα θα μείνει έγκυος και μετά θα παντρευτεί και ο παρουσιαστής κατέληξε στο ότι τσάμπα χτυπιέται στα γυμναστήρια.

«Εν κουλί» και «προκαλώ»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είχαν προκαλέσει τον Νίκο Μουτσινά να φάει κουλί από τα χέρια της «Βάνιας», εκείνος αρνήθηκε και απάντησε:

«Προκαλώ των Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη να έρθουν εκείνοι να μου κάνουν εξομολόγηση».