Χρήστος Μπάρκας: Έχει το πιο περίεργο χόμπι
Νέα

Χρήστος Μπάρκας: Έχει το πιο περίεργο χόμπι

Χρήστος Μπάρκας: Έχει το πιο περίεργο χόμπι

Κάθε συνέντευξη και μια έκπληξη είναι από τον Χρήστο Μπάρκα, ο οποίος εκτός από την κολύμβηση έχει ακόμα ένα χόμπι και μάλιστα αρκετά… περίεργο.

«Με την κολύμβηση ασχολούμαι 15 χρόνια, σε ανοιχτή θάλασσα. Έκανα 19 χιλιόμετρα για να πάω από το χωριό στα Ιωάννινα να κάνω προπόνηση. Όταν ήμουν 15 ετών έφυγα και πήγα στη Ρόδο να τελειώσω τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και παράλληλα τελείωσα και το λύκειο. Μιλάω καλά αγγλικά και γαλλικά αλλά έχω πτυχίο και στα ιταλικά», δήλωσε στη «Φωλιά των Κου Κου» και συνέχισε:

«Την τελευταία χρονιά πριν φύγω από τα Γιάννενα εργάστηκα ως μάγειρας σε παιδικό σταθμό. Με 11 αγγελούδια. Η δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας είναι απώτερος σκοπός μου».

Ο Χρήστος έχει κάνει αρκετές δουλειές όταν βρέθηκε σε ανάγκη: «Έχω κάνει κι άλλες δουλειές σε δύσκολες περιόδους. Έχω μπει στο δάσος να κόψω ξύλα και έχω δουλέψει και στην οικοδομή»

Ο «Κρατς» δεν είναι ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν τους σκύλους ή τις γάτες: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ζώα και κυρίως τα πτηνά. Το αγαπημένο μου ζώο είναι οι κότες. Έχουν περάσει όλα τα πτηνά από το σπίτι, μόνο στρουθοκάμηλο δεν έχω πάει στους γονείς μου ακόμα.

Εκτρέφω μία εκθεσιακή ράτσα κότας, είναι ένα χόμπι το οποίο με ηρεμεί. Είναι πανέμορφα πουλιά, διαφορετικά από όλα τα άλλα. Η ομάδα αποτελείται από 18 κότες και 2 γενναία κοκόρια».

Ενώ όσον αφορά στις γυναίκες: «Οι γυναίκες είναι το αδύναμο σημείο μου, είμαι αρκετά ντροπαλός. Όντως ήρθε μια κοπέλα να μου μιλήσει, η Ερωφύλη, τι να πω, ήταν όντως μια εντυπωσιακή γυναίκα. Μου αρέσουν τα άκρα στις γυναίκες»