Χριστίνα Παππά: “Έχω περάσει μερικά πολύ άσχημα χρόνια, μου ερχόταν η μία σφαλιάρα μετά την άλλη”
Νέα

Χριστίνα Παππά: “Έχω περάσει μερικά πολύ άσχημα χρόνια, μου ερχόταν η μία σφαλιάρα μετά την άλλη”

Χριστίνα Παππά: “Έχω περάσει μερικά πολύ άσχημα χρόνια, μου ερχόταν η μία σφαλιάρα μετά την άλλη”

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Χριστίνα Παππά και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

“Πριν από κάποια χρόνια είχα κάποιες προτάσεις που ήταν για την Κύπρο. Τότε όμως δεν μπορούσα να πάω και να αφήσω τα μαγαζιά μου. Τώρα δεν έχω προτάσεις. Δεν ξέρω τι γίνεται. Συζητούσαμε με τον Πάνο Κοκκινόπουλο για τη σειρά του, τώρα έχουν σταματήσει τα γυρίσματα γιατί είναι και πολύ ακριβή παραγωγή και περιμένω να ξανακάνει κάτι” είπε.

“Νομίζουν ότι τα έχω παρατήσει; Δεν ξέρω τι νομίζουν. Κάτι γίνεται για πάνελ αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Δεν πάω όπου κι όπου. Η πρόταση για το Just the 2 of us ισχύει. Μάλλον θα το κάνω”, είπε.

Μίλησε ακόμα και για τις επιχειρήσεις της αλλά και πότε έβγαλε πολλά χρήματα. Όπως είπε ήταν την περίοδο που έπαιζε στην Ιταλία αλλά και όταν ήταν στον ΑΝΤ1 χάρη στον Νίκο Φώσκολο και τον Μίνωα Κυριακού. “Είχα αποκλειστικό συμβόλαιο, ήμουν πάρα πολύ μικρή και έβγαζα πολλά χρήματα, οπότε οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους και το κανάλι”, είπε.

“Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κλαίγονται. Έχω περάσει μερικά πολύ άσχημα χρόνια, μου ερχόταν η μία σφαλιάρα μετά την άλλη και αυτή τη στιγμή αγωνιώ…” είπε δηλώνοντας ότι δεν έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα.

“Ο άντρας της ζωής μου είναι ο γιος μου”, παραδέχτηκε. Γιατί όμως δεν ξαναπαντρεύτηκε; “Ίσως έχω γίνει κι εγώ δύσκολη, οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες και μετά δεν θα ήθελα να παντρευτώ κάποιον για να έχω χρήματα. Είχα προτάσεις από πλούσιους ανθρώπους. Και είχα και έχω. Στη ζωή έχω μάθει να λέω ποτέ μη λες ποτέ. Θέλω το βράδυ που θα ξυπνάω να πιάνω αυτόν που έχω δίπλα μου και να νιώθω αγάπη, φτάνουν τα προβλήματα που έχω, τουλάχιστον στο προσωπικό κομμάτι να είμαι ευτυχισμένη. Έχω πολύ καλούς ανθρώπους, φίλους δίπλα μου. Νιώθω γεμάτη. Έχω κάνει δύο γάμους, δε μου αρέσει η ιδέα, είμαι ένας άνθρωπος της συμβίωσης”.

Η Χριστίνα μίλησε και για τον πρώτο της γάμο σε ηλικία 16 ετών οπότε και έκανε τον γιο της. Όπως είπε ο πρώτος της άνδρας ήταν μόλις 19 και χώρισαν μόλις γεννήθηκε ο γιος τους και δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τον γιο του. “Καλώς ή κακώς εγώ θα τον αγαπώ πάντα”

“Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών και ήθελα ο Δημήτρης να μη νιώσει την απουσία που ένιωσα εγώ και προσπάθησα να είμαι τα πάντα, και μητέρα και πατέρας και φίλη. Βέβαια σε κάποιο σημείο μπορεί να του έκανα και κακό γιατί ήμουν πολύ δοτική και του τα έδινα όλα”.

“Οι φίλοι του Δημήτρη με φωνάζουν Αστυνομία”, είπε χαρακτηριστικά.

“Σαν μητέρα ρωτάω χαζά πράγματα για τις κοπέλες του αλλά καταλαβαίνει πότε μου αρέσει ή όχι μία κοπέλα”.

“Οφείλω και του Κλαούντιο πολλά πράγματα, μεγαλώσαμε μαζί το παιδί μου”, είπε για τον δεύτερο σύζυγό της.

“Κάθε σχέση που είχα ήμουν ερωτευμένη τρελά, στα πατώματα με κλάματα. Πιο πολύ τους χώριζα. Δεν ξέρω τι γίνεται, ίσως απομυθοποιώ, ίσως κουράζομαι”, είπε.

“Θα ήθελα να δω τον γιο μου ευτυχισμένο, να πατάει γερά στα πόδια του, να έχει κάνει και παιδάκια, να τον δω να χαμογελάει και να είναι ευτυχισμένος”, ήταν η ευχή της για το μέλλον.