Χάρης Χριστόπουλος: “Το Happy Day είναι μια χαρούμενη εκπομπή”
Νέα

Χάρης Χριστόπουλος: “Το Happy Day είναι μια χαρούμενη εκπομπή”

Χάρης Χριστόπουλος: “Το Happy Day είναι μια χαρούμενη εκπομπή”

Η επιλογή του για το πάνελ του Happy Day εξέπληξε πολλούς αλλά φαίνεται ότι ο Χάρης Χριστόπουλος το επεξεργαζόταν καιρό.

Ο γνωστός φωτογράφος, που τηλεοπτικά μας συστήθηκε μέσα από εκπομπές όπως το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ και το Game of Love στον ΑΝΤ1, θα είναι στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και δήλωσε “happy” στο People για τη νέα συνεργασία.

«Παρακολουθούσα αρκετά χρόνια τη συγκεκριμένη εκπομπή καθότι είμαι πρωινός τύπος. Μονολογούσα και σχολίαζα μόνος μου την ώρα που έπινα καφέ. Πριν από κάποιες μέρες βρεθήκαμε με τη Σταματίνα και της είπα: “εγώ θα είμαι μαζί σου”. Της άρεσε η ιδέα και μου απάντησε πως “δεν θα μου περνούσε ποτέ από το μυαλό ότι θα ήθελες να είσαι”. Το Happy Day είναι μια χαρούμενη εκπομπή και εμένα το μότο ζωής μου είναι η ευτυχία. Επίσης, είμαι λάτρης του πρωινού ξυπνήματος και έχω πολύ καλή διάθεση το πρωί, άρα τι καλύτερο από το να λάβω μέρος σε αυτήν την εκπομπή; Το δικό μου χιούμορ ξεδιπλώνεται μόνο το πρωί! Αυτό που επιδιώκω μέσα από αυτήν τη συνεργασία είναι να γελάμε και να ξεκινά χαρούμενα η μέρα των τηλεθεατών», είπε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρωινές εκπομπές “επενδύουν” σε πρόσωπα που σχετίζονται με τη μόδα ή τα ριάλιτι μόδας ίσως σε μία προσπάθεια να υπάρχει σχολιαστής για τα τεκταινόμενα στο GNTM 2, όπως π.χ. έκανε το “Ευτυχείτε” με τη Μέγκι Ντρίο.

Ειδικά ο Alpha από τη στιγμή που πλέον ενοποιήθηκε με το Star προφανώς βρήκε στο πρόσωπο του Χάρη Χριστόπουλου τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σχολιάζει ως γνώστης το παιχνίδι.