Celebrity Travel: Πότε “ρίχνει αυλαία”;
Νέα

Celebrity Travel: Πότε “ρίχνει αυλαία”;

Celebrity Travel: Πότε “ρίχνει αυλαία”;

Το καλοκαίρι έρχεται ολοταχώς και η χειμερινή τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς ολοκλήρωση. Έτσι και η πιο ταξιδιάρικη εκπομπή, το Celebrity Travel με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, ρίχνει αυλαία για φέτος!

Η εκπομπή που μας ταξίδεψε σε μαγευτικούς προορισμούς και παραδεισένια τοπία, που μας ξενάγησε στις συνήθειες, τις παραδόσεις, τα φαγητά και τα μυστικά μακρινών χωρών, παρέα με αγαπημένους celebrities ολοκληρώνει την τρίτη, επιτυχημένη σεζόν της.

Το Celebrity Travel μάς δίνει το τελευταίο του ραντεβού για φέτος την Κυριακή, 9 Ιουνίου στις 17.50 στο Open.

Στο τελευταίο ταξίδι της, ο Νίκος Κοκλώνης θα έχει εκλεκτή παρέα τον Ηλία Βρεττό με τον οποίο ταξίδεψε στην όμορφη Λισαβόνα.

Ένα ταξίδι γεμάτο αλήθειες!

Ο Νίκος και ο Ηλίας ταξίδεψαν σε μία ιδιαίτερα όμορφη χώρα και απόλαυσαν τη μελαγχολική μουσική των φάδος δοκιμάζοντας τοπικές σπεσιαλιτέ με μπακαλιάρο, θαλασσινά και κρεατικά, το αγαπημένο γλυκό των Πορτογάλων PASTEL DE NATA και το παραδοσιακό ποτό “πόρτο”.

Ο Ηλίας μίλησε στον Νίκο Κοκλώνη για το ατύχημά του, τις δυσκολίες που πέρασε, τους ανθρώπους που του στάθηκαν και την αλλαγή που έφερε στη ζωή του αυτό το τραγικό συμβάν.

Ξεκαθαρίζει τις αλήθειες και τα ψέματα που έχουν γραφτεί γι’ αυτόν, μιλάει για τα λάθη που έγιναν σε σχέσεις του στο παρελθόν, τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί και τα μελλοντικά του σχέδια.

Το Celebrity Travel θα είναι στους δέκτες μας και του χρόνου για τέταρτη σεζόν με νέους προορισμούς και ακόμα πιο ενδιαφέροντες καλεσμένους.