Boney M: Με Daddy Cool και Ma Baker έφεραν ντίσκο αέρα στο It’s Show Time
Νέα

Boney M: Με Daddy Cool και Ma Baker έφεραν ντίσκο αέρα στο It’s Show Time

Boney M: Με Daddy Cool και Ma Baker έφεραν ντίσκο αέρα στο It’s Show Time

“Φωτιά στα κόκκινα” έβαλαν οι Boney M που βγήκαν στη σκηνή του It’s Show Time φέρνοντας ντίσκο αέρα στις μικρές οθόνες μας.

Ερμήνευσαν το Daddy Cool και το Ma Baker λίγο πριν η Liz Mitchell καθίσει με τον Νίκο Κοκλώνη για μια μίνι συνέντευξη.

“Νιώθω ευλογημένη με τα τραγούδια των Boney M” είπε η Liz Mitchell στη συνέντευξή της. “Έχουμε θαυμαστές 4 γενεών”, είπε η θρυλική τραγουδίστρια.

“Χαίρομαι που έχω φορέσει όλα αυτά τα αστραφτερά ρούχα. Το γκλίτερ δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα”, είπε σχολιάζοντας τις ντίσκο εμφανίσεις τους.

Ο Νίκος Κοκλώνης την σήκωσε για να χορέψουν μαζί το “Βρε μελαχρινάκι” και η Mitchell απέδειξε ότι όλοι οι χοροί χορεύονται με το ίδιο πάθος.

Ποιοι είναι οι Boney M;

Οι Boney M με την σημερινή τους σύνθεση ήρθαν στην Ελλάδα αποκλειστικά για το σόου του Νίκου Κοκλώνη και φιλοξενήθηκαν στο NJV Athens Plaza, ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία στην καρδιά της πόλης.

Στο stage του It’s Show Time ξεσήκωσαν το κοινό ερμηνεύοντας το θρυλικό Rasputin. Από τα αρχικά μέλη πλέον μόνο η Liz Mitchell έχει παραμείνει ακμαία να περιοδεύει ανά τον κόσμο.

Οι Boney M υπήρξαν ένα θρυλικό συγκρότημα των 70s. Δημιουργήθηκαν από τον Γερμανό παραγωγό Frank Farian και αποτελούνταν από τις Τζαμαϊκανές Liz Mitchell και  Marcia Barrett, την Maizie Williams και τον ευρηματικό Bobby Farrell, έναν περφόρμερ από την Αρούμπα. Εκείνος αναδείχτηκε σε frontman που έμεινε στην ιστορία για τα κοστούμια του και τις χορευτικές του κινήσεις.

Τη δεκαετία του 80 όμως αφού έκαναν τεράστια επιτυχία με τραγούδια όπως το Rasputin o Farian αποκάλυψε ότι ο Farell δεν τραγουδούσε στα τραγούδια που ηχογραφούνταν σε στούντιο, αλλά ο ίδιος ο Farian κάτι που έκανε τον Farell να τσακωθεί μαζί του και να φύγει από την μπάντα. O Farell πέθανε το 2010 την ίδια μέρα με τον θρυλικό Rasputin που τραγούδησε.

Οι Boney M συνέχισαν να υπάρχουν με διαφορετικές συνθέσεις και σήμερα από τα αρχικά μέλη μόνο η Liz Mitchell κρατάει ζωντανή την αίγλη τους.