«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Επανέρχεται στις οθόνες με το αυθεντικό καστ!
Νέα

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Επανέρχεται στις οθόνες με το αυθεντικό καστ!

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Επανέρχεται στις οθόνες με το αυθεντικό καστ!

Πώς θα σας φαινόταν εάν η δημοφιλής σειρά της δεκαετίας του 90 «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»  επανερχόταν στις οθόνες σας; Οι ειδήμονες θα σπεύσουν να πουν ότι έχει ξαναγίνει remake που προβλήθηκε από το 2008 μέχρι το 2013 με ένα ολοκαίνουριο καστ, το οποίο δεν πήγε, όμως, και τόσο καλά στα νούμερα.

Αυτή τη φορά μιλάμε για την ολική επαναφορά του νεανικού σήριαλ, με το αυθεντικό καστ, που θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες.

Ποιοι είπαν το “ναι”;

Τα νέα “έσκασαν” στο site Deadline, πηγές του οποίου αναφέρουν ότι ετοιμάζεται reboot του σήριαλ με τους Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green και Gabrielle Carteris. Μάλιστα ήδη υπάρχουν αγοραστές που ενδιαφέρονται και αναζητείται το δίκτυο που θα το προβάλλει.

Τα ονόματα που απουσιάζουν είναι αυτά του Luke Perry και της Shannen Doherty, η οποία τότε είχε απολυθεί από τη σειρά λόγω κακής συμπεριφοράς στα γυρίσματα.

“Η τηλεοπτική σειρά από τα CBS TV Studios θα παρουσιάζει τους ηθοποιούς να υποδύονται ξανά τους χαρακτήρες τους δύο δεκαετίες αργότερα, αλλά δεν θα είναι μια παραδοσιακή επανεκκίνηση“, αναφέρεται στο δημοσίευμα του Deadline.

Οι αναρτήσεις της Tori Spelling

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Darren Star και τους παραγωγούς Aaron Spelling και E. Duke Vincent, προβλήθηκε στο Fox και αφορούσε τις περιπέτειες έφηβων μαθητών, οι οποίοι ζούσαν στις πλούσιες γειτονιές του Beverly Hills.

Ο αρχικός τίτλος ήταν “Τhe Class of Beverly Hills”, αλλά οι δημιουργοί αντιλήφθηκαν ότι δεν θα κερδίσει την προσοχή και ο τίτλος έγινε “Beverly Hills 90210” από τον ταχυδρομικό κωδικό του Μπέβερλι Χιλς. Έκανε πρεμιέρα το φθινόπωρο του 1990 και φινάλε δέκα χρόνια αργότερα.

Μία από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες της σειράς ήταν και η κόρη του Spelling, Tori, η οποία από ό,τι φαίνεται ηγείται των προσπαθειών να ξαναπαιχτεί η σειρά. Μάλιστα, η Tori Spelling έχει ανεβάσει μία σειρά από posts στο Instagram τα οποία αφήνουν σοβαρές υπόνοιες για επανένωση των ηθοποιών.

Το πιο πρόσφατο ανέβηκε στις 10 Δεκεμβρίου όπου τη δείχνει μαζί με τη Jenny Garth σε στούντιο με ένα κείμενο που σχεδόν αποκαλύπτει ότι οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στα γυρίσματα του Beverly Hills.

https://www.instagram.com/p/BrOon7LhJLx/?utm_source=ig_web_copy_link

Στις 7 Δεκεμβρίου η Tori ανέβασε πολλές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες από το σήριαλ του 90.

https://www.instagram.com/p/BrF_0ycBmI7/?utm_source=ig_web_copy_link

Το Νοέμβριο ζητούσε από τους followers της να αφήσουν σχόλιο για το πώς πιστεύουν ότι εξελίχθηκε η σχέση της Donna με τον David, ποστάροντας μια φωτογραφία του onscreen γάμου τους.

https://www.instagram.com/p/BqxlV0dBFUc/?utm_source=ig_web_copy_link

Μένει να επιβεβαιωθούν οι φήμες από κανάλι ή και από την ίδια τη Spelling.