Άβα Γαλανοπούλου: «Δεν ξέρετε την πλήρη αλήθεια για το ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;’»
Νέα

Άβα Γαλανοπούλου: «Δεν ξέρετε την πλήρη αλήθεια για το ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;’»

Άβα Γαλανοπούλου: «Δεν ξέρετε την πλήρη αλήθεια για το ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;’»

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε στη σημερινή εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τη δικαστική περιπέτειά της, την τηλεοπτική πορεία αλλά και την προσωπική ζωή της.

«Βγήκα αληθινή για την εμπιστοσύνη μου στην ελληνική Δικαιοσύνη»

Για τη δικαστική διαμάχη, η Άβα Γαλανοπούλου είπε: «Βγήκα αληθινή όταν δήλωσα ότι έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, όπως και στον δικηγόρο μου. Είμαι αισιόδοξη, αν και δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση». Επίσης, ανέφερε ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας.

Η Άβα Γαλανοπούλου τόνισε ότι γνώρισε τον Αλέξανδρο Ρήγα (σ.σ. το πραγματικό όνομά του είναι Γιώργος Ρήγας) και τον Θοδωρή Πετρόπουλο στη Φιλοσοφική Σχολή, οι οποίοι την ώθησαν να ασχοληθούν με τη Δραματική Σχολή. Η ίδια, βέβαια, σχολίασε για το «κόψιμο» του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» ότι η πλήρης αλήθεια δεν έχει μαθευτεί και πρόσθεσε: «Και με τη Χρύσα Ρώπα έγινε ένα θέμα, αλλά είναι και άλλα θέματα».

Η Άβα Γαλανοπούλου, στη συνέχεια, αφηγήθηκε ένα περιστατικό στο οποίο ένας οδηγός ταξί νόμισε ότι ήταν η Άντζελα Δημητρίου. Επίσης, αποκάλυψε ότι έπαιρνε €4.500 την πρώτη σεζόν της σειράς «Λατρεμένοι μου γείτονες» και €6.500 τη δεύτερη. Η ίδια, βέβαια, είπε: «Υπήρχαν και άλλοι που έπαιρναν €15.000 το επεισόδιο».

«Έκανα το κέφι μου»

Η Άβα Γαλανοπούλου είπε ότι έκανε το κέφι της γιατί αντιτάχθηκε στην επιθυμία της οικογένειάς της και δη της μητέρας της, προσθέτοντας: «Δεν ερχόταν να με δει στο θέατρο».

Έπειτα, η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι κάποιος σύντροφός της είχε βάλει ντετέκτιβ να την παρακολουθεί. Επίσης, συγχώρησε και απιστία υπό όρο αλλά τόνισε: «Υπάρχει η πληγή…».