Αθηνά Οικονομάκου: “Ζω μια καλύτερη ζωή απ’ ό,τι είχα ονειρευτεί”
Νέα

Αθηνά Οικονομάκου: “Ζω μια καλύτερη ζωή απ’ ό,τι είχα ονειρευτεί”

Αθηνά Οικονομάκου: “Ζω μια καλύτερη ζωή απ’ ό,τι είχα ονειρευτεί”

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Για την Παρέα” και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της στον Νίκο Μουτσινά.

“Βρίσκομαι σε όμορφη φάση. Είμαι στο “Έλα στη θέση μου” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Δεν ξέρουμε αν θα πάει για τέταρτη χρονιά, δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση” είπε για τη συμμετοχή της στο σίριαλ.

Για το αν θα έκανε ποτέ παρουσίαση ανέφερε: “Μου ‘χουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση, αλλά δεν αντέχω το άγχος, την πίεση και την ένταση”, ενώ για τον λόγο που απέχει από το θέατρο τα τελευταία χρόνια, τόνισε: “Αν έκανα θέατρο θα έκανα μαζί σου. Δεν έχω κάνω θέατρο γιατί δυσκολεύομαι με τους χρόνους. Θα ήθελα να κάνω κι άλλο παιδί, κάποια στιγμή”.

Η ηθοποιός περιέγραψε το καθημερινό της πρόγραμμα και μίλησε για όσα έχει στη ζωή της.

“Ξυπνάω νωρίς, ταΐζω το παιδί κι ακολουθώ το πρόγραμμά του. Μετά πάω στο γύρισμα, διαρκεί περίπου 5 ώρες και πάω τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι δύσκολο να βρω ελεύθερο χρόνο, γιατί μετά έχω και τα διαφημιστικά και την παρουσίαση των προϊόντων της επιχείρησής μου. Ζω μια καλύτερη ζωή απ’ ό,τι είχα ονειρευτεί. Δεν θέλω να είμαι αγνώμων. Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα έχω, δεν είμαι ηττοπαθής”.

Τόσο η Αθηνά όσο κι ο Νίκος είπαν πως ανυπομονούν να ξανασυνεργαστούν και στη συνέχεια έκαναν ένα ωραίο σκετσάκι.