Αποκλειστικό: Ποια μεγάλη αλλαγή έρχεται στο GNTM;
Νέα

Αποκλειστικό: Ποια μεγάλη αλλαγή έρχεται στο GNTM;

Αποκλειστικό: Ποια μεγάλη αλλαγή έρχεται στο GNTM;

Μια σεζόν με “κονταρομαχίες” σε τηλεοπτικό επίπεδο αναμένεται να είναι και η φετινή.

Τα περισσότερα κανάλια έχουν κάνει αναπροσαρμογές και “ανοίγματα”σε προγράμματα, είτε αυτά είναι τηλεπαιχνίδια είτε σειρές, προκειμένου να μπουν δυναμικά στην κούρσα της τηλεθέασης.

Κάποιοι επένδυσαν στο να ενδυναμώσουν τις “κλασικές” συνταγές που τους απέφεραν “κέρδη” την περασμένη σεζόν.

Σε αυτήν την κατηγορία φαίνεται να υπάγεται το Star, που για τη νέα σεζόν κράτησε τα “δυνατά” από πέρσι “χαρτιά” του στο πρόγραμμα προσθέτοντας “πινελιές” ενδυνάμωσης.

Ένα από αυτά τα προγράμματα είναι φυσικά και το GNTM, που ο δεύτερος κύκλος του φαίνεται να επιβραβεύει το κανάλι για την επιλογή του να κάνει αναπροσαρμογές στο ύφος των κριτών και να το κρατήσει στην prime time.

Τα μέχρι στιγμής ποσοστά του ριάλιτι μοντέλων είναι διψήφια και πάνω από 20% στις περίπου δύο εβδομάδες προβολής του.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει ένα “αγκαθάκι” που οδήγησε τους ιθύνοντες σε μια μεγάλη αλλαγή.

Και αυτό είναι το “Λόγω Τιμής”.

«Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά»

«Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά»

Η δυναμική είσοδος της σειράς του ΣΚΑΪ στους πίνακες τηλεθέασης, παρόλο που παίζει σε άλλη ζώνη από το GNTM, έκανε το Star να κάνει αλλαγές στο ριάλιτι με σκοπό να ανακόψει την πορεία της.

Έτσι, όπως αποκλειστικά έμαθε το Znews, το κανάλι προσανατολίζεται στο να προσθέσει άλλη μία ώρα στο GNTM ώστε αυτό να τελειώνει στις 12 αντί στις 11 που ισχύει μέχρι σήμερα.

Φιλοδοξεί με αυτόν τον τρόπο να βάλει “φρένο” στην τηλεθέαση του “Λόγω Τιμής” ή έστω να “κλέψει” μέρος από τα ποσοστά της που σίγουρα θα ανεβάσουν τον μέσο όρο του καναλιού.

Μένει να δούμε εάν η αλλαγή αυτή θα γίνει άμεσα από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς πλέον οι οντισιόν του παιχνιδιού τελείωσαν και πλέον βρισκόμαστε στη φάση του bootcamp.