ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Μιμή Ντενίση στο YFSF;
Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Μιμή Ντενίση στο YFSF;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Μιμή Ντενίση στο YFSF;

Μετά την αναγκαστική άρνηση της Μαρίας Σολωμού να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του YFSF εξαιτίας των θεατρικών της υποχρεώσεων, μένουν ακόμα δυο καρέκλες κενές δίπλα στον Τάκη Ζαχαράτο και τον Δημήτρη Σταρόβα. Μία από αυτές δεν αποκλείεται να συμπληρωθεί από τη Μιμή Ντενίση!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, και οι δύο κριτές θέλουν πολύ τη  διάσημη πρωταγωνίστρια στο πάνελ ενώ την άποψή τους συμμερίζονται τόσο στελέχη του καναλιού όσο και η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου.

Το μόνο πρόβλημα ίσως προκύψει από το βεβαρημένο πρόγραμμα της ηθοποιού, καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έναρξη των γυρισμάτων της -διεθνούς- κινηματογραφικής μεταφοράς της υπέρ-επιτυχημένης παράστασής της «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πώς, πριν από λίγα χρόνια, η Μιμή Ντενίση είχε κάνει επαφές με τον -παλαιότερο σύντροφό της- Γιάννη Λάτσιο για την αντικατάσταση της Κάτιας Δανδουλάκη στο Dancing with the Stars στο ίδιο κανάλι, αλλά οι δυο πλευρές δεν είχαν βρει τη χρυσή τομή.