Αντρέας Γεωργίου: “Ξεσπά” για την τηλεθέαση των “8 λέξεων”
Νέα

Αντρέας Γεωργίου: “Ξεσπά” για την τηλεθέαση των “8 λέξεων”

Αντρέας Γεωργίου: “Ξεσπά” για την τηλεθέαση των “8 λέξεων”

Με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο Αντρέας Γεωργίου έδειξε να “ξεσπά” απέναντι στις κριτικές που δέχονται οι “8 λέξεις” για τις χαμηλές τηλεθεάσεις της σειράς.

“Και επειδή κάποιοι κακοπληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι γράφουν διάφορα….. αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία της nielsen” έγραψε δίνοντας τις μετρήσεις της εταιρείας.

https://www.facebook.com/oktolexeisandreasgeorgiou/posts/2697822140239523

Η λέξη “δημοσιογραφίσκος” δεν έμεινε ασχολίαστη από το “Πρωινό” και ειδικά την Αφροδίτη Γραμμέλη, ως ειδικής στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Η δημοσιογράφος έδωσε τη δική της άποψη για τα νούμερα της σειράς αναφερόμενη στο κοινό 18-54.

“Είδα τα νούμερα της προηγούμενης εβδομάδας. Συμπαθητικά νούμερα αλλά όταν απέναντι η επανάληψη της ‘Μουρμούρας’ κάνει 16%, το ‘Αν ήμουν πλούσιος’ 20%..”

Η Φαίη τη διέκοψε για να αναφέρει το ποσοστό του Ανδρέα Γεωργίου στο γενικό κοινό που είναι 20%. Η ίδια δήλωσε “Με τον τρόπο που χαρακτηρίζει (τους δημοσιογράφους) σαφώς και διαφωνώ”.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε “είναι κακός όρος. Δεν χαρακτηρίζεις έναν δημοσιογράφο με τον οποίο διαφωνείς, όποιος κι αν είναι αυτός, δημοσιογραφίσκο. Από πότε η ποιότητα  της δουλειάς είτε είναι συγγραφέας είτε δημοσιογράφος κρίνεται από την αμοιβή του; Ποιος είπε στον κύριο Γεωργίου ότι αν εγώ παίρνω 300 ευρώ όπως παίρνουν πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι σημαίνει ότι είναι και κακός επαγγελματίας; Ο κακοπληρωμένος επειδή είναι δύστυχος τα βάζει με τον κύριο Γεωργίου; Όχι, δεν είναι έτσι!”

“Να γράψεις κάτι τόσο ακραίο και τόσο προσβλητικό και τόσο απαξιωτικό όταν κάποιος σου αλλοιώνει την αλήθεια. Απλώς δεν έγραψαν το γενικό κοινό που θα έπρεπε ίσως”, τόνισε η Φαίη.

Ακούστε τα σχόλια: