Τι συμβαίνει με τον Αντρέα Γεωργίου;
Νέα

Τι συμβαίνει με τον Αντρέα Γεωργίου;

Τι συμβαίνει με τον Αντρέα Γεωργίου;

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ (και) της φετινής σεζόν. Πολλές φορές όμως το παρασκήνιο είναι πιο ενδιαφέρον από το προϊόν που απολαμβάνει ο τηλεθεατής.

Ως γνωστόν, τα περισσότερα γυρίσματα του “Τατουάζ” γίνονται στην Κύπρο, ενώ οι βασικοί πρωταγωνιστές ζουν στην Αθήνα και πηγαινοέρχονται κάθε εβδομάδα στη Μεγαλόνησο.  Οι ηθοποιοί έχουν ειδικούς όρους στα συμβόλαιά τους για τις ημέρες των γυρισμάτων. Πολλές φορές όμως οι όροι αυτοί δεν μπορούν να τηρηθούν αφού το πρόγραμμα αλλάζει τελευταία στιγμή ώστε να μπορέσει ο Ανδρέας Γεωργίου να αντεπεξέλθει στους πολλαπλούς ρόλους που έχει στο σίριαλ, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο τηλεοπτικός Νικόλας πολλές φορές κοιμάται στο μοντάζ (όχι περισσότερο από 4 ώρες την ημέρα) ώστε να προλάβει να παραδώσει εγκαίρως τα επεισόδια στον Alpha. «Έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την υπερκόπωση ουκ ολίγες φορές» αποκαλύπτει άνθρωπος που συνεργάζεται μαζί του. «Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση και αυτό πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις του με άλλους ηθοποιούς. Αυτά γίνονται λίγο πολύ σε όλες τις δουλειές εδώ στην Κύπρο. Στο τέλος όμως όλοι σχεδόν κάνουν παραχωρήσεις όμως γιατί κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η σειρά».

Κάποιες φορές όμως αυτές οι παραχωρήσεις που ζητούνται από τους πρωταγωνιστές δεν γίνονται δεκτές. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ένας από αυτούς επικοινωνεί πλέον με την Παραγωγή μέσω δικηγόρων, ώστε να τηρούνται αυστηρά οι όροι του συμβολαίου του. «Όταν έχεις υπογράψει να κάνεις γυρίσματα τρεις φορές την εβδομάδα και ξαφνικά σου βάζουν πέντε, δεν γίνεται να το δεχτείς έτσι. Γιατί αν το δεχτείς μία φορά, στο κάνουν μετά συνέχεια» αποκαλύπτει στο Znews άλλος ηθοποιός που παίζει στη σειρά.  Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση άλλου πρωταγωνιστή που είδε ξαφνικά τον ρόλο του να συρρικνώνεται επικίνδυνα επειδή δεν δέχτηκε να κατεβαίνει περισσότερες μέρες στην Κύπρο από εκείνες που όριζε η γραπτή συμφωνία του. «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Οι αποφάσεις ανήκουν στη Βάνα Δημητρίου και τον Αντρέα».

Μετά από τις προβληματικές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε κάποιους ηθοποιούς και την ομάδα πίσω από τις κάμερες, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι αν η σειρά συνεχίσει και του χρόνου – αυτό επιθυμούν όλες οι πλευρές –  κάποιοι βασικοί ήρωες θα δουν την πόρτα της εξόδου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του πάντως ο Αντρέας Γεωργίου είχε αναφερθεί στο μέλλον του «Τατουάζ»: «Είναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό, όμως πιστεύω πως σίγουρα μπορεί να πάει και για μια τρίτη σεζόν. Το «Τατουάζ» αντέχει ακόμα μία χρονιά».