Αντιδράσεις και από τους Άγγλους για τη Madonna
Νέα

Αντιδράσεις και από τους Άγγλους για τη Madonna

Αντιδράσεις και από τους Άγγλους για τη Madonna

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την παρουσία της Madonna στη Eurovision 2019, καθώς ύστερα από τη σκληρή κριτική των Γερμανών μέσω της εφημερίδας Welt και η αγγλική Daily Mail έγραψε αρνητικά σχόλια για τη Βασίλισσα της Pop.

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η 60χρονη Madonna απογοήτευσε τους φίλους της Eurovision με τα φωνητικά της για κωφούς, καθώς οι χορευτές της εμφανίστηκαν με Ισραηλινές και Παλαιστινιακές σημαίες χωρίς έγκριση».

Σύμφωνα με το άρθρο: «Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι ένα τμήμα της παράστασης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι χορευτές φορούσαν Ισραηλινές και Παλαιστινιακές σημαίες στις πλάτες των ενδυμάτων τους, δεν είχε εγκριθεί. “Η Madonna είχε ενημερωθεί ότι ο διαγωνισμός είναι ένα μη πολιτικό γεγονός”, ξεκαθάρισαν οι διοργανωτές».

Ενώ όσον αφορά στις φωνητικές της ικανότητες, η Daily Mail τονίζει: «Η Βασίλισσα της Pop εμφανίστηκε με μία κάπα και φορώντας κουκούλα και άφησε τους fans και τους διάσημους που παρακολουθούσαν το σόου λιγότερο εντυπωσιασμένους με την φωνητική της ικανότητα για κωφούς».

Η Madonna είχε επικριθεί τις προηγούμενες ημέρες από μουσικούς και φιλοπαλαιστινιστές ακτιβιστές από τις εκστρατείες Boycott, Divestment και Sanctions, οι οποίοι την κάλεσαν να ακυρώσει το σόου. Ωστόσο η ίδια, με δήλωση της είπε ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει την παρουσία της για να δημιουργήσει ένα «νέο μονοπάτι προς την ειρήνη» και δεν θα υπέκυπτε σε πολιτικές πιέσεις.

Θέση πήραν και αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι, όπως ο Piers Morgan ο οποίος «αποχαιρέτησε» την καριέρα της Madonna, γράφοντας στο Twitter «RIP».

Επίσης ο παρουσιαστής της Eurovision, Graham Norton είπε: «μια ελαφριά σιωπηρή απάντηση στη Madonna μέσα στην αίθουσα θα έλεγα…».

«Φωτιά» στο Twitter

Ο κόσμος είναι «δικαστής» και η εμφάνιση της Madonna δεν του άρεσε.