Άννα Παναγιώτοπούλου: «Δεν θεωρώ τον Μάρκο Σεφερλή συνάδελφο»
Νέα

Άννα Παναγιώτοπούλου: «Δεν θεωρώ τον Μάρκο Σεφερλή συνάδελφο»

Άννα Παναγιώτοπούλου: «Δεν θεωρώ τον Μάρκο Σεφερλή συνάδελφο»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν θα έπαιζε ποτέ στο θέατρο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, παραδέχτηκε ότι αδίκησε τον Μάρκο Σεφερλή, τον οποίο ωστόσο δεν θεωρεί συνάδελφό της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε ανάμεσα στον Αλέξανδρο Ρήγα και τη Χρύσα Ρώπα, λέγοντας: «Ξέρω ότι η Ρώπα με τον Ρήγα έγιναν “μάτσα”, μετά όμως έγιναν ξανά  κολλητοί».

Όσον αφορά στον Ντάνο, τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική σειρά και το βιβλίο που έγραψε, η Άννα Παναγιωτοπούλου σχολίασε στο «Πρωινό»:

«Δεν συνεργάζομαι με παιδιά που είναι από άλλους χώρους στο θέατρο. Δεν θα έπαιζα με τον Ντάνο σε καμία περίπτωση, δεν είναι Survivor το θέατρο. Ο μόνος όμορφος είναι που δεν είναι ταλαντούχος; Δεν ήξερα ότι έβγαλε βιβλίο. Ζούμε μεγάλες στιγμές».

Ενώ σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή, η ίδια τόνισε:

«Δεν έχω τίποτα με τον Μάρκο Σεφερλή, απλά δεν τον θεωρώ συνάδελφο μου. Δεν γελάω με τα αστεία του. Τυχαία μια φορά είδα κάτι και με είχε ενοχλήσει κάτι που εκείνος μπορεί να το έκανε για καλό.

Έβγαλε ένα μωρό το οποίο ήταν γέρος. Υπάρχει αυτό είναι ασθένεια και λέω τι είναι αυτό θα γελάσει ο κόσμος; Μετά έμαθα ότι πλήρωνε τη μητέρα του για να κάνει τις θεραπείες και είπε “εντάξει μην είσαι γουρούνα, κάτσε φρόνιμα”».