Power of Love: Τι είπε η Άννα Λορένη για το παιχνίδι και τη σχέση της με τον Παναγιώτη Θεόφιλο;
Νέα

Power of Love: Τι είπε η Άννα Λορένη για το παιχνίδι και τη σχέση της με τον Παναγιώτη Θεόφιλο;

Power of Love: Τι είπε η Άννα Λορένη για το παιχνίδι και τη σχέση της με τον Παναγιώτη Θεόφιλο;

Η Άννα Λορένη έγινε γνωστή μέσα από το Power of Love και χθες ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε στο Instagram, αλλά και για ποιο λόγο είχε πει ψέματα για την ηλικία της στο ριάλιτι παιχνίδι.

Για την ανήθικη πρόταση

Πριν λίγο καιρό η Άννα Λορένη δέχθηκε μια πρόταση για να συνοδέψει κάποιον ευκατάστατο κύριο στο Ντουμπάι για ένα Σαββατοκύριακο έναντι 20.000 ευρώ. Την πρόταση αυτή τη δημοσιοποίησε στο Instagram και εξήγησε τους λόγους που το έκανε, λέγοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τέτοια πρόταση.

“Η ανάγκη να το δημοσιοποιήσω ήταν πως αισθάνθηκα ότι κατηγορούμαι που ζω στο Ντουμπάι και ότι κάτι πονηρό κάνω. Δεν θέλω τα κορίτσια να νομίζουν πως όποια κοπέλα είναι εκεί κάνει κάτι τέτοιο.Έχω σπουδάσει μόδα και έχω ασχοληθεί και επαγγελματικά με αυτό στο Ντουμπάι. Δούλευα κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ” δήλωσε συγκεκριμένα.

Άννα Λορένη

Γιατί έκρυψε χρόνια στο POL;

«Όταν πήγα στο παιχνίδι είπα στο τρέιλερ πως είμαι 30 χρονών, σε εκείνη την φάση ήμουν 32. Έγινε όμως πολύ μεγάλος ντόρος, το έβλεπα καθημερινά είναι συγκλονιστικό και έλεγαν πως είμαι 40-45. Στο παιχνίδι μπήκα 32- 33 και απλά το λέω για αυτούς που είχαν τόση ανάγκη να μάθουν. Είχαμε δει λίγο τα αγόρια τα άλλα και ήταν όλα μικρά σε ηλικία και λέω που πάω; Υπήρχε ένας παίκτης που ήταν μεγαλύτερος. Αυτός είναι ο λόγος που έκρυψα την ηλικία μου. Εγώ πίστευα δεν θα μπλέξω με κανέναν και θα κάτσω δύο εβδομάδες και θα φύγω», τόνισε χαρακτηριστικά η Άννα Λορένη.

Για το αν ερωτεύτηκε τον Παναγιώτη

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του πρώτου κύκλου του Power of Love ήταν αυτό της Άννας Λορένη και του Παναγιώτη Θεόφιλου. Αυτή η σχέση κράτησε και μετά το παιχνίδι, μα εδώ και λίγο καιρό ήρθε το τέλος . Η Άννα σχολίασε αυτή τη σχέση.

“Είπαμε μεγάλες κουβέντες μέσα στο παιχνίδι. Τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά μπορώ να σου πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είναι ένα παιδί πάρα πολύ όμορφο. Είδα κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του τα οποία ήταν πολύ ευγενικά. Τον συμπάθησα ακόμα περισσότερο όταν βγήκαμε από το παιχνίδι. Ξέρω τι θα γίνει με αυτό που λέω, αλλά πρέπει να πω την αλήθεια. Όταν τα έλεγα τα πίστευα. Δεν ήταν ότι έμπαινα μέσα και έλεγα τώρα θα πω αυτό. Βγαίνοντας όμως, βλέποντας το, με αυτά που έχω ζήσει στη ζωή μου, λέω πως ερωτεύτηκες ενώ δεν έχεις τις πληροφορίες που πρέπει, όχι ότι ερωτευόμαστε με πληροφορίες, αλλά οι συνθήκες. Το προσπαθήσαμε πολύ. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές στο παιχνίδι και δεν ήταν λίγο, ήταν 5-6 μήνες και διαφορετικές έξω. Το προσπαθήσαμε και οι δύο. Συγκατοικήσαμε για κάποιο καιρό. Ο Παναγιώτης στεναχωριόταν με το γεγονός ότι δεν ήμουν κατασταλαγμένη με το αν θέλω να μείνω ή να φύγω. Μπορεί και αυτό να ήταν ένα αγκάθι” είπε ολοκληρώνοντας.

Ακούστε τι είπε: