Αλέξης Γεωργούλης: «Ασχολούμαι με την πολιτική λόγω δικής μου αναζήτησης»
Νέα

Αλέξης Γεωργούλης: «Ασχολούμαι με την πολιτική λόγω δικής μου αναζήτησης»

Αλέξης Γεωργούλης: «Ασχολούμαι με την πολιτική λόγω δικής μου αναζήτησης»

Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν, απόψε, καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, και μίλησε για την ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά έκανε και «πιπεράτες αποκαλύψεις» στο εξομολογητήριο.

Το YFSF, οι Ευρωεκλογές και οι σχέσεις

Ο ηθοποιός, αρχικά, μίλησε για το Your Face Sounds Familiar και είπε: «Είναι μίξη μεταμφιέσεων και μουσικής, διασκέδασα πολύ, θαύμασα τα παιδιά. Δεν έχει ανταγωνισμό». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του show λόγω συγκυρίας με τη μάνατζέρ του στις ΗΠΑ.

Στη συνέχεια, μίλησε για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Φοβήθηκα, φοβάμαι και το λούζομαι κατά καιρούς (σ.σ. την κακή κριτική) και με πληγώνει αρκετά γιατί σ’ αυτό το παιχνίδι σού ρίχνουν βέλη και θέλουν να αμαυρώσουν την εικόνα σου μόνο και μόνο επειδή είσαι απέναντι». Έπειτα, ανέφερε την εμπειρία του στην κοινωνία της Λάρισας, ξεκαθαρίζοντας: «Έχει να κάνει περισσότερο με τη δική μου αναζήτηση».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε χαριτολογώντας: «Αν ο άνδρας ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, μπορεί να μείνει εργένης για πάντα». Ο ίδιος είπε ότι υπήρχε σχέση του που δεν δημοσιοποιήθηκε επειδή την προστάτευσε και χαρακτήρισε ιδανικό τον «κατ’ ιδίαν» δεσμό. «Οι σχέσεις μας δεν είναι επάγγελμα» ανέφερε.

Το εξομολογητήριο

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ως ηθοποιός έχει δώσει το καλύτερο φιλί με τη Μαρία Σολωμού και τη Μαρίνα Καλογήρου, ενώ το πιο αμήχανο ήταν με τη Βίκυ Σταυροπούλου λόγω της στενής φιλικής σχέσης τους.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε ότι έκανε σεξ για πρώτη φορά με λίγο μεγαλύτερή του και, αμέσως μετά, είπε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά ακόμα και σε τζετ σκι.