Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τι είπε για τον ρόλο του ως Αλέξης Τσίπρας;
Νέα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τι είπε για τον ρόλο του ως Αλέξης Τσίπρας;

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τι είπε για τον ρόλο του ως Αλέξης Τσίπρας;

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην ταινία του Κώστα Γαβρά.

«Δεν μελέτησα ιδιαίτερα τον Αλέξη Τσίπρα κι αυτό γιατί ο Κώστας Γαβράς μας είπε ότι κυρίως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που είναι δίπλα μας, τους ξέρουμε πολύ καλά, τους ζήσαμε πολύ καλά. Δεν είναι πρόσωπα μακρινά και ιστορικά. Αυτό που κοίταξα είναι κάποια χαρακτηριστικά που θα μπορούσα να τα εντάξω σε όλη την πορεία της ταινίας. Κυρίως κινήσεις και αντιδράσεις», δήλωσε αρχικά στη φωλιά των «Κου Κου» και συνέχισε:

«Μέσα στην ταινία θα έχουμε και την κοινωνική του ζωή και γεγονότα που περιγράφει ο κ. Βαρουφάκης στο βιβλίο του, τα οποία τα έχουμε ζήσει κι εμείς σαν τηλεθεατές. Η ταινία θα βγει τον χειμώνα κάποια στιγμή, το πρώτο μοντάζ έχει γίνει».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πήρε θέση για τα όσα ειπώθηκαν για τον σκηνοθέτη της ταινίας: «Ο κ. Γαβράς ήρθε στην Ελλάδα για να γυρίσει αυτήν την ταινία. Το έκανε επίτηδες αυτό, θα μπορούσε να την είχε γυρίσει σε οποιαδήποτε χώρα και επέλεξε την Ελλάδα και Έλληνες ηθοποιούς και συντελεστές για να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τη χώρα από την οποία ξεκίνησε.

Τα Μέσα, οι δημοσιογράφοι όμως δεν το αντιμετώπισαν με καλό τρόπο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Μίλησαν πολύ άσχημα σε σχέση με τα χρήματα ότι πήρε», είπε μεταξύ άλλων.