Αγγελική Ηλιάδη: Τι απάντησε για τον Σάββα Γκέντσογλου και τη Βίκυ Κάβουρα;
Νέα

Αγγελική Ηλιάδη: Τι απάντησε για τον Σάββα Γκέντσογλου και τη Βίκυ Κάβουρα;

Αγγελική Ηλιάδη: Τι απάντησε για τον Σάββα Γκέντσογλου και τη Βίκυ Κάβουρα;

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Λάθος» και μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τον Σάββα Γκέντσογλου, το πρόβλημα υγείας της αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η ενασχόληση με την πολιτική

«Γιατί να μην πάω στη Βουλή; Δεν θα πηγαίνω με φορέματα, αλλά με ταγιέρ» είπε η Αγγελική Ηλιάδη σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις της για ενδεχόμενη ενασχόλησή της με την πολιτική και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο».

Η Άρτα, ο γιος της και η κατάθλιψη

Στη συνέχεια, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε την ηλικία της και είπε ότι είναι 40 ετών και τόνισε ότι η μητέρα της τη γέννησε στα 16 χρόνια της. Επίσης, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι κατάγεται από το Βουργαρέλι Άρτας και μίλησε για τις εφηβικές περιπέτειές της.

Ο μεγάλος γιος της είναι 14 και, όπως είπε η Αγγελική Ηλιάδη, έχει περάσει από τη φάση του έρωτα. «Μου φαίνεται πολύ περίεργο που τον βλέπω να γίνεται άνδρας» δήλωσε.

Η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στην περίοδο που πέρασε κατάθλιψη, λέγοντας: «Πέρασα ένα γεγονός».

«Έχω χωρίσει με τον Σάββα Γκέντσογλου»

«Υπάρχει άνθρωπος που χωρίζει και χαίρεται, εκτός πια αν βασανίζεται;», αναρωτήθηκε η τραγουδίστρια αφού ανέφερε ότι έχει χωρίσει με τον Σάββα Γκέντσογλου και είπε: «Δεν ασχολήθηκα και πολύ για το τι έγινε με τη Βίκυ Κάβουρα. Όταν ένας άνθρωπος είναι ελεύθερος, θα προχωρήσει στη ζωή του».

Το πρόβλημα υγείας

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Είχα έναν όγκο στη μήτρα, καλοήθη δόξα τω Θεώ. Πανικοβλήθηκα γιατί το ‘χα αφήσει πάρα πολύ καιρό. Ήταν τραγικό λάθος. Καμιά φορά αφήνουμε τον εαυτό μας τελευταίο, αυτό έκανα κι εγώ, αλλά -έστω και καθυστερημένα- όλα πήγαν καλά».