“Άγριες μέλισσες”: Καταιγιστικές οι εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα
Νέα

“Άγριες μέλισσες”: Καταιγιστικές οι εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα

“Άγριες μέλισσες”: Καταιγιστικές οι εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα

Πολλές και καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις “Άγριες μέλισσες” της επόμενης εβδομάδας.

Η Ελένη πολιορκείται στενά από τον Λάμπρο αλλά αυτό που ίσως δεν ξέρει είναι ότι ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι με τον Λάμπρο και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί.

Η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου μοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της Ελένης μετά από καιρό μέσα στις τόσες δύσκολες στιγμές που περνάει. Θα αφεθεί στον έρωτα του Κυπραίου ή θα τον απορρίψει;

Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος συνεχίζει την ερωτική προσέγγισή του στη Μυρσίνη με σκοπό να την ελέγχει.

Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα, θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του, με τη Μυρσίνη να πέφτει στο κρεβάτι μην αντέχοντας τα γεγονότα.  Η Ασημίνα τελικά διαλύει τον αρραβώνα του αφού τα τσιράκια του Δούκα απειλούν την οικογένειά της για τα χωράφια.

Μία συνάντηση ανάμεσα στον Δούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί μοιραία. Ένα κομμάτι από το παρελθόν φωτίζεται και μαζί του τα μυστικά που κρατούσαν καλά κρυμμένα μέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο Δούκας. Στη διάρκεια κυνηγιού, ο Δούκας με τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα αλλά ο απρόσμενος τραυματισμός του Δούκα θα ανατρέψει την κατάσταση.