Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Znews: “Ο ΑΝΤ1 έκρινε ότι ήμουν ντεφορμέ”
Συνεντεύξεις

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Znews: “Ο ΑΝΤ1 έκρινε ότι ήμουν ντεφορμέ”

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Znews: “Ο ΑΝΤ1 έκρινε ότι ήμουν ντεφορμέ”

Του Γρηγόρη Αρναούτογλου, του αρέσει ο πάγκος. Δεν θυμώνει. «Πες», μου λέει, «πως είμαστε 22 ποδοσφαιριστές. Θα έρθει η ώρα που κάποιος δεν θα έχει καλή απόδοση και θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Στον πάγκο. Έτσι και εγώ στον ΑΝΤ1. Ήμουν για τόσο καιρό στον πάγκο χωρίς να αγανακτώ, χωρίς να θεωρώ ότι δεν είμαι μέλος της ομάδας. Απλά, ο προπονητής έκρινε ότι ήμουν ντεφορμέ. Κι εγώ, δεν τα βάζω ποτέ με τον προπονητή». Έτσι σχολιάζει την μέχρι σήμερα απουσία του από την τηλεόραση. Ένα διάλειμμα που φτάνει στο τέλος του, καθώς ξεκινούν γυρίσματα για την επιστροφή του The 2night Show.

Η φετινή χρονιά βρίσκει άλλους παρουσιαστές το τιμόνι του NOMADS. «Ήθελα να σε ρωτήσω βλέπεις το NOMADS και νυστάζεις ή το παρακολουθείς με ενδιαφέρον;» τον ρωτάω.  Χαμογελάει σαν να ήθελε να πει το πρώτο, μα όχι, είναι επαγγελματίας. «Αποφεύγω να μιλάω, το βλέπω με ενδιαφέρον. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία» σχολιάζει. «Πάντως πέρσι, νομίζω ήταν η καλύτερη μου χρονιά ως παρουσιαστής» προσθέτει ο ίδιος.

Η αποχώρηση Κανάκη και η επιστροφή του

Έχει βγει η ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας του ANT1 με τον Αντώνη Κανάκη και τι σύμπτωση, ο Γρηγόρης μπαίνει στο στούντιο για το καινούργιο The Tonight Show, που θα βγει πριν τα Χριστούγεννα στον αέρα, μάλλον κάθε Πέμπτη βράδυ. Πώς σχολιάζει ο ίδιος τα γεγονότα; «Με τον Κανάκη ό, τι είχαμε το λύσαμε. Ίσως ξαναβρεθούμε. Άλλωστε δεν κοντραριστήκαμε και ποτέ» σημειώνει και προσθέτει: «Έκλεισε αυτή η υπόθεση. Εγώ ανήκω στον ΑΝΤ1, στον προπονητή του και είμαι έτοιμος να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Σε ό, τι αφορά την συνεργασία του με τον Δημήτρη Σταρόβα, φαίνεται πως δεν θα είναι μαζί του στις νέες εκπομπές του The Tonight Show. Tα γυρίσματα της εκπομπής θα γίνονται Δευτέρα και Τρίτη, κάτι που καθιστά αδύνατη την παρουσία του ηθοποιού, λόγω υποχρεώσεων του, στο θέατρο. Φαίνεται πως η παραγωγή αναζητά κάποιον άλλο στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, χωρίς να έχει καταλήξει κάπου.

Για το κλείσιμο, ο παρουσιαστής έχει μόνο ευχές: «Καλώς να βρεθούμε στο 2night show και καλή επιτυχία στο Znews».