Γιώργος Λιάγκας: Πού θα τον δούμε την επόμενη σεζόν
Τηλεόραση

Γιώργος Λιάγκας: Πού θα τον δούμε την επόμενη σεζόν

Γιώργος Λιάγκας: Πού θα τον δούμε την επόμενη σεζόν

Η φετινή του απουσία από τον τηλεοπτικό αέρα έχει συζητηθεί πολύ, ειδικά όταν έγινε γνωστό πως επικοινωνεί με τον ΑΝΤ1 πλέον μόνο μέσω e-mail. Και ενώ το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα λήγει το καλοκαίρι, εκείνος φαίνεται πως ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενό του βήμα. Εξάλλου, όπως έχει πει και ο ίδιος, νιώθει ότι ο ΑΝΤ1 δεν τον θέλει πια.

Αυτό που επίσης είχε γνωστό είναι πως ο δημοφιλής παρουσιαστής είχε ζητήσει να αποδεσμευτεί από το κανάλι του στις αρχές της σεζόν. Αυτό δεν έγινε αποδεκτό όμως. Έτσι αναγκάστηκε να απορρίψει την  πρόταση του Open για να βρεθεί απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη και να δίνει ένα καλό lead in στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Και ενώ η σεζόν οδεύει προς τη μέση της και ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα από τον ΑΝΤ1, οι τελευταίες πληροφορίες του Znews έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Μετά το Open, επιβεβαιώνεται ότι ο 49χρ0νος δημοσιογράφος δέχτηκε μια δελεαστική κρούση από μεγάλο κανάλι που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του μόλις λήξει το συμβόλαιό του.

Προς το παρόν ο ίδιος τηρεί σιγή ισχύος και ετοιμάζεται να ταξιδέψει μαζί με τον καλό του φίλο, Θέμη Γεωργαντά, στο Βερολίνο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Mariah Carey. Τις ημέρες των γιορτών, θα τις περάσει με την οικογένειά του.

Και μια bonus πληροφορία: Το ίδιο κανάλι που έχει κάνει πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα, σκοπεύει, όπως λέγεται, να «χτυπήσει» και μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής. Η συγκεκριμένη δεν κρύβει πως είναι δυσαρεστημένη από τη φετινή της συνεργασία αν και η εκπομπή της σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα…