Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θέλω να είμαι το κοριτσάκι με τα σπίρτα»
Τηλεόραση

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θέλω να είμαι το κοριτσάκι με τα σπίρτα»

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θέλω να είμαι το κοριτσάκι με τα σπίρτα»

Αποκλειστικές δηλώσεις για την πρεμιέρα του Μένιου Φουρθιώτη στο κανάλι Ε έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο 49χρονος παρουσιαστής μίλησε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα μέσα από το στούντιο του Party 104FM , όπου κάνει κάθε πρωί ζωντανή εκπομπή με παρτενέρ τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

“Είμαστε εδώ με την dream tream του Ελληνικού μουσικού ραδιοφώνου. Δεν σημαίνει πάντα επιτυχία αυτό, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή είναι όλες οι παράμετροι σωστές, και οι άνθρωποι και η μουσική και η δοσολογία, πιστεύω ότι ο Party θα πάει καλά».

«Εγώ προσαρμόζομαι εύκολα, οι άλλοι δεν ξέρω πόσο εύκολα προσαρμόζονται μαζί μου γιατί δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου» σχολίασε για τη συνεργασία του με τη Φωτεινή Πετρογιάννη. «Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος, δεν μπορώ να προσποιηθώ. Αν κοιμηθώ στραβά το βράδυ θα ρθω την άλλη μέρα και θα βγάλω την Παναγία στην Πετρογιάννη, γιατί αυτή έχω μπροστά μου. Θα γκρινιάζω. Αν έχω κοιμηθεί καλά το βράδυ, θα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος για να κάνεις παρέα μαζί του».

Αναφορικά με τις διαταραγμένες του σχέσεις με τον ΑΝΤ1, απάντησε: «Επειδή τα έχω πει  αυτά τα πράγματα και δεν θέλω να είμαι το κοριτσάκι με τα σπίρτα και επειδή ο κόσμος ξέρει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, ζει και η Ελληνική τηλεόραση και ο κόσμος χωρίς τον Λιάγκα. Δεν υπάρχει αναντικατάστατος στην Ελληνική τηλεόραση. Είναι κάτι που αφορά εμένα και τον σταθμό στον οποίο ανήκω. Κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση. Τώρα, το πότε και τι θα γίνει, κανείς δεν ξέρει».

Τέλος έσπευσε να προσθέσει. «Έχω ένα συμβόλαιο και το τιμώ».