“Χρυσή τηλεόραση”: Η επεισοδιακή πρεμιέρα και το πρόωρο “τέλος” της εκπομπής
Τηλεόραση

“Χρυσή τηλεόραση”: Η επεισοδιακή πρεμιέρα και το πρόωρο “τέλος” της εκπομπής

“Χρυσή τηλεόραση”: Η επεισοδιακή πρεμιέρα και το πρόωρο “τέλος” της εκπομπής

Η “Χρυσή Τηλεόραση” έκανε μια πολύ επεισοδιακή πρεμιέρα!

Ο λόγος είναι ότι μετά το διάλειμμα, το “Καλό Μεσημεράκι” δεν επανήλθε ποτέ στους δέκτες μας λόγω τεχνικού προβλήματος.

Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν ο Νίκος ήταν ήδη στον “αέρα”, όπως το μεσημέρι έγινε κάτι αντίστοιχο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η μεταγραφή του Νίκου και η πρόκληση από τους “Αταίριαστους”

Ο Νίκος ξεκίνησε με ένα καλοκαιρινό απόσπασμα από την εκπομπή “Καλύτερα, δε γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού, όπου η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε στην καρέκλα της καλεσμένης και αποκάλυψε ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα φύγει από το Open και θα πάει στον ΣΚΑΪ.

“Ευχαριστώ, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ένα χειροκρότημα στη φίλη μου”, δήλωσε ο ίδιος.

Αμέσως μετά έφτασε στο στούντιο ένας φάκελος από τον ΣΚΑΪ, που τους προκάλεσε να “φαγωθούν” μεταξύ τους.

Τότε, η Βάνια έφερε μπισκοτάκια με τα πρόσωπά τους και τα κέρασαν στο κοινό.

Παράλληλα, ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε φιλιά στη φίλη του Ελισάβετ, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της κουβέντας τους για την αλλαγή της τηλεοπτικής “στέγης”.

Λίγο αργότερα, ο Χρήστος Κούτρας προκάλεσε τον οικοδεσπότη της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” να αντιμετωπίσει τον “αταίριαστο” συμπαρουσιαστή του Γιάννη Ντσούνο στα… παϊδάκια.

Ωστόσο, ο Νίκος αποκάλυψε ότι δεν τρώει κρέας. “Τον προκαλώ να ‘ρθει εδώ στο πλατό και να τα πούμε”, είπε στο τέλος.

Ο Άγγελος Μπράτης είναι πολύ… “κακό παιδί”

Ο Άγγελος Μπράτης ήταν το επόμενο θέμα σχολιασμού, καθώς παίχτηκε ένα σχετικό βίντεο με τα νυχτοπερπατήματά του κριτή του GNTM στη Θεσσαλονίκη, αλλά μερικές βιτριολικές ατάκες του.

Παράλληλα, είδαμε ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρει ότι ο Μπουράκ Χακί είναι μεγάλος, δηλαδή… 40 χρόνων.

Τότε, ο Νίκος ξεκαθάρισε: “Εγώ είμαι 22, δεν με ενδιαφέρει καθόλου” και κατέληξε ότι: “Τα 40 είναι πλέον τα νέα 18”.

Αμέσως μετά, ένα ποίημα που απήγγειλε μία υποψήφια του GNTM αποτέλεσε αφορμή να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην ποίηση ο Πέτρος από τους Alcatrash.

Η Βάνια στο GNTM και το ρεύμα που έπεσε

Το GNTM, συνέχισε να απασχολεί τη “Χρυσή Τηλεόραση” και τότε προβλήθηκε ένα βίντεο της Βάνιας, στο οποίο μίλησε για το όνειρό της να γίνει μοντέλο!

Λίγο αργότερα, στο πλατό κατέφθασε η ίδια μαζί με τέσσερα κορίτσια από το περσινό ριάλιτι μόδας, τα οποία συμφώνησαν, φυσικά, ότι πρέπει να ασχοληθεί και να κάνει καριέρα μοντέλου.

Ενώ ο Νίκος Μουτσινάς συνομιλούσε μαζί τους, τα φώτα έσβησαν ξαφνικά και ο παρουσιαστής ρώτησε αν ήταν ακόμα στον “αέρα”. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα φώτα άναψαν και ο οικοδεσπότης έδωσε “πάσα” για διαφημίσεις.

Μάλιστα, επισήμανε ότι θα επιστρέψει με περισσότερη “Χρυσή τηλεόραση”, ωστόσο η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ και στη θέση της ξεκίνησε η τουρκική σειρά “Φτερωτός θεός”, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.