“Αλ Τσαντίρι”: Τα fake news και ο καλεσμένος Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Τηλεόραση

“Αλ Τσαντίρι”: Τα fake news και ο καλεσμένος Βλαδίμηρος Κυριακίδης

“Αλ Τσαντίρι”: Τα fake news και ο καλεσμένος Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Κέφι, χορό, ατάκες και πολύ γέλιο είχε το σημερινό “Αλ Τσαντίρι” με τον Λάκη Λαζόπουλο να σατιρίζει, την πολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα και να μην του ξεφεύγει τίποτα.

Πολιτική η έναρξη

Με πολιτική ξεκίνησε ο Λάκης την εκπομπή του.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η διαφορά αριστερού και δεξιού ψηφοφόρου

Guest star στο αποψινό live ήταν ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μαζί με τον παρουσιαστή σατίρισαν τα δυο κόμματα εξουσίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, λέγοντας για το ποιος θα αναλάβει την κυβέρνηση. Επίσης σχολίασαν και το Μακεδονικό ζήτημα, λέγοντας ειρωνικά πως ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να το αφήσει άλυτο όπως το Κυπριακό.

Στο πρώτο μέρος είδαμε να υποδύονται δυο αριστερούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μετά δυο δεξιούς της ΝΔ. Όπως είπαν χαρακτηριστικά, θα μπορούσαν να παίξουν ρόλους κι άλλων ψηφοφόρων, εκτός της Χρυσής Αυγής, διότι “τόσο μίσος δεν μπορούν να το βρουν” όπως τόνισαν συγκεκριμένα.

Fake news τα περί… κοψίματος του “Αλ Σιχτίρι”

Ο Λάκης Λαζόπουλος άδραξε την ευκαιρία να διαψεύσει όσα ακούγονται ότι κόβεται το “Αλ Σιχτίρι” επειδή σήμερα δεν θα γίνει η εκπομπή και πρόβαλε το trailer της ερχόμενης Τρίτης με καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο. Όπως είπε σήμερα δεν υπήρξε Αλ Σιχτίρι, διότι ήθελε να κάνει μια ειδική εκπομπή σχετικά με την ιστορία και την πολιτική, όπου θα συμμετέχει ο κόσμος.

Το κανάλι, OPEN, του είπε να κάνουν ξεχωριστά αυτή την εκπομπή με πολλούς καλεσμένους.

“Μην ακούτε τα fake news, συνήθως ότι λένε για μένα δεν ισχύει. Από εμένα θα ακούτε για εμένα”, δήλωσε με έμφαση.

Στη σκηνή ο Παναγιώτης Τσαφαράς

Η βραδιά έκλεισε με τον ταλαντούχο ερμηνευτή Παναγιώτη Τσαφαρά, ο οποίος είπε το τραγούδι του, “Οι Καλύτερες Μου Μέρες” που είχε πει στην πρεμιέρα του Αλ Τσαντίρι ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε κι άλλες γνωστές επιτυχίες, όπως το “Στα είπα όλα” του Σωκράτη Μάλαμα.