Muse: Γιατί ξετρελάθηκαν με τη φωτογραφία της μαύρης τρύπας;
Viral

Muse: Γιατί ξετρελάθηκαν με τη φωτογραφία της μαύρης τρύπας;

Muse: Γιατί ξετρελάθηκαν με τη φωτογραφία της μαύρης τρύπας;

Το άλμπουμ των Muse με τίτλο Black Holes And Revelations αναμφισβήτητα βρέθηκε ξανά στην κορυφή των υπηρεσιών ροής μουσικής και βίντεο λόγω της δημοσίευσης της φωτογραφίας με τη μαύρη τρύπα.

https://www.instagram.com/p/BwFQEn0j7v1/?utm_source=ig_web_copy_link

Η δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας μιας μαύρης τρύπας βρήκε τον αρχηγό των Muse, Matt Bellamy, και τους θαυμαστές του συγκροτήματος σε καλή φόρμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το NME.

Οι επιστήμονες του διεθνούς Τηλεσκοπίου Ορίζοντα Γεγονότων (Event Horizon Telescope – EHT) ανακοίνωσαν ότι για πρώτη φορά «φωτογράφισαν» τη μεγάλη μαύρη τρύπα που υπάρχει στο κέντρο ενός γαλαξία, συγκεκριμένα του Messier 87 (Μ87), που βρίσκεται πάνω από 500 εκατομμύρια τρισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, και έχει διάμετρο 40 δισ. χιλιάδες χιλιόμετρα, δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια φορές το μέγεθος της Γης.

Φυσικά, οι θαυμαστές των Muse πήραν αμέσως θέση και συνέδεσαν αυτή την αστρονομική ανακάλυψη με την εικόνα του εξώφυλλου του τρίτου άλμπουμ, Black Holes And Revelations, του συγκροτήματος και την τεράστια επιτυχία του Supermassive Black Hole.

Ο Bellamy έγραψε στο Twitter: «Supermassive black hole, τελικά εντοπίστηκε». Το tweet συγκέντρωσε περισσότερα από 14.000 likes.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ