Τζόσουα Τραμπ: Έγινε viral, επειδή αποκοιμήθηκε σε ομιλία του Τραμπ
Viral

Τζόσουα Τραμπ: Έγινε viral, επειδή αποκοιμήθηκε σε ομιλία του Τραμπ

Τζόσουα Τραμπ: Έγινε viral, επειδή αποκοιμήθηκε σε ομιλία του Τραμπ

Οι φωτογραφίες του 11χρονου Τζόσουα Τραμπ που κοιμάται κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού Προέδρου για την κατάσταση του έθνους, προκάλεσαν κύμα συμπαράστασης στο διαδίκτυο, με πολλούς να τον εξυψώνουν σε σύμβολο της «αντίστασης» ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο δεν έχει καμία συγγένεια.

“Ο μόνος καλός Τραμπ”

Η Μελάνια Τραμπ προσκάλεσε τον Τζόσουα, ο οποίος για μήνες υφίστατο bullying από τους συμμαθητές του, λόγω της συνωνυμίας του με τον πρόεδρο, να παρακολουθήσει την ομιλία του συζύγου της ενώπιον του Κογκρέσου, κάνοντάς του μια τιμή που επιφυλάσσεται στις πλέον εξέχουσες προσωπικότητες της αμερικανικής κοινωνίας.

Όμως ο μικρός Τζόσουα, με το λευκό του πουκάμισο και την ασπρόμαυρη γραβάτα του, ο οποίος καθόταν πολύ κοντά στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, δεν κατάφερε να αρνηθεί την αγκαλιά του Μορφέα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ισχυρού άνδρα του Λευκού Οίκου. Η ομιλία του προέδρου άρχισε μετά τις 21:00 και διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα. Η προχωρημένη ώρα σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο στο ότι το αγόρι δεν άντεξε να μην κλείσει τα μάτια του.

«Ο Τζόσουα Τραμπ είναι ο μόνος καλός Τραμπ», σχολίασε κάποιος στο Ίντερνετ. «Ήρωας της αντίστασης ο Τζόσουα Τραμπ», έγραψε άλλος με κεφαλαία γράμματα, τα οποία χρησιμοποιεί τακτικά ο Αμερικανός Πρόεδρος στο Twitter.

Εδώ, η επίμαχη φωτογραφία.

Τραμπ: Ευχή ή κατάρα το επώνυμο;

Μετά τις ενοχλήσεις που δεχόταν για μήνες από τους συμμαθητές του, λόγω του επωνύμου του, ο Τζόσουα Τραμπ αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο του και έφτασε στο σημείο να σκέφτεται ακόμη και να αλλάξει επώνυμο, προτού η Μελάνια Τραμπ τον καλέσει στην Ουάσινγκτον για να τον κάνει σύμβολο του αγώνα της για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού.

Από τότε που εκλέχτηκε ο Τραμπ, το αγόρι αυτό από το Ντέλαγουερ κουβαλούσε σαν σταυρό το επώνυμό του, το οποίο προκαλεί αυτόματα την αντίδραση ορισμένων στις ΗΠΑ.

«Με κορόιδευαν πολύ», εκμυστηρεύτηκε ο 11χρονος μιλώντας στην εκπομπή Inside Edition τον Δεκέμβριο, συμπληρώνοντας: «Μου έλεγαν: είσαι συγγενής του Τραμπ; Και τους απαντούσα: “Πιστεύετε ότι θα ήμουν εδώ αν ήμουν συγγενής του;».

Οι γονείς του αποφάσισαν ακόμη και να τον πάρουν από το σχολείο το 2017 και να συνεχίσει με κατ’οίκον διδασκαλία για έναν χρόνο, προτού τον ξαναγράψουν, όταν ήταν να αρχίσει το Γυμνάσιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ